Antena Meniu Search
x

Video "Ca la nebuni. Ca în România". DN1, din nou aglomerat. Podul care face legătura între Ploieşti şi Valea Prahovei, în reparaţii. Când se încheie lucrarea

DN1 este din nou aglomerat, deşi nimeni nu se grăbeşte în vacanţă. Podul rutier care face legătura peste râul Doftana între Ploieşti şi Valea Prahovei a intrat în reparaţii încă din luna aprilie, iar pe zi ce trece nervii şoferilor sunt puşi la grea încercare. Lucrările vor dura toată vara şi ar trebui să se încheie abia în luna octombrie.

de Redactia Observator

la 21.05.2023, 10:07

Vezi și

De o lună se circulă greu pe porţiunea de drum care leagă Ploieştiul de Valea Prahovei. Podul de peste râul Doftana a intrat în renovare, întrucât starea lui se degrada de la o zi la alta. Şoferii nu au rută alternativă, aşa că sunt nevoiţi să stea ore în şir în trafic.

Cristi Georgescu, corespondent Observator: Mă aflu pe DN1 iar în spatele meu, la aproximativ 2 kilometri se află localitatea Băneşti, acolo unde au loc lucrările. Sunt şoferi care au povestit că din acest punct până acolo în dreptul lucrărilor au avut de aşteptat mai bine de două ore în trafic.

Podul se află într-o stare avansată de degradare

Șofer: Aici e dezastru tot timpul.

Pe acelaşi subiect

Șofer: Ca la nebuni. Ca în România. 

Podul se află într-o stare avansată de degradare, are probleme majore la îmbinări, ba chiar şi la pilonii de susținere. În plus parapetele laterale sunt mâncate de rugină.

Cristi Georgescu, corespondent Observator: La acest moment podul peste râul Doftana este blocat pe direcţia Ploieşti - Braşov şi circulaţia se desfăşoară pe un singur sens. Dacă graficul va fi respectat, lucrările ar urma să se încheie la sfârşitul lunii octombrie.

Zona este foarte periculoasă. În acel punct DN1 e în pantă și într-o curbă amplă, cu vizibilitate redusă. În plus, cele două sensuri de mers sunt separate cu parapete New Jersey criticate de mulți dintre șoferi ca fiind prea înalte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Ca la nebuni. Ca în România". DN1, din nou aglomerat. Podul care face legătura între Ploieşti şi Valea Prahovei, în reparaţii. Când se încheie lucrarea