Antena Meniu Search
x

Video Cadavrul din portbagajul maşinii incendiate ar aparţine unui bărbat. Anchetatorii au mai multe piste

Ancheta crimei de la marginea Capitalei aduce lămuriri în cazul victimei, găsite ieri carbonizată în portbagajul unei maşini incendiate. Potrivit unor surse, trupul ar aparţine unui bărbat. Ucigaşii nu au fost încă identificaţi. Cu toate acestea, anchetatorii au deja câteva piste.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 08.05.2022, 15:44

Vezi și

Ancheta este una dificilă. Poliţiştii şi procurorii încearcă să se lege de orice indiciu pentru a-l găsi pe autor. Potrivit unor surse din ancheta, cadavrul găsit în portbagajul mașinii i-ar aparține unui bărbat.

Anchetatorii urmăresc mai multe piste 

Expertiza specialiștilor de la medicina legală a început astăzi şi ar trebui să stabilească identitatea victimei, dar şi dacă aceasta a murit înaintea sau în timpul incendiului. Legiștii se vor folosi şi de tehnica reconstrucției faciale, pornind de la craniul găsit, pentru a stabili un portret robot al victimei.

În ceea ce-l privește pe autor, anchetatorii încearcă să îl găsească pe proprietarul mașinii, o maşina care are an de fabricație 2017, înmatriculată în Italia. Locul in care a fost găsită ieri maşina este înconjurat în continuare de polițiști, în afara anchetatorilor, nimeni nu are acces în zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cadavrul din portbagajul maşinii incendiate ar aparţine unui bărbat. Anchetatorii au mai multe piste