Antena Meniu Search
x

Video Cadavrul incendiat, găsit în apropierea unui cimitir din Arad, este al unei fetițe. Martor: Câinele a venit la mine cu o labă de picior

Trupul incendiat al unui copil a fost găsit, din întâmplare, pe un teren viran din Arad. Fetiţei nu i se cunoaşte nici chipul, nici vârsta. Este cert însă că a suferit o moarte violentă. Acum, anchetatorii încearcă să pună piesele cap la cap şi să îl aducă pe criminal în faţa justiţiei. Este al doilea copil mort în condiţii suspecte anul acesta la Arad. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 31.10.2021, 19:44

Vezi și

Bucăţile incendiate din trupul copilei au fost găsite ieri, după-amiază, de un bărbat care ieşise la plimbare cu familia. Mergeau împreună pe aleea mărginită de un cimitir, în vreme ce câinele lor alerga nestingherit pe terenul viran din zonă. 

MartorAm văzut câinele că mirosea, ţinea botul în sus. Mirosea ceva. A sărit direct în iarba aia mare şi a venit la mine cu o labă de picior. 

Şocat, bărbatul nu şi-a dat seama că are în faţă rămăşiţe umane. A crezut că este o bucată dintr-o păpuşă. Acasă, când s-a liniştit, şi-a dat seama că nu poate lăsa lucrurile aşa. 

Martor: Am mers înapoi şi am văzut că era un picior de copil. Era puţin incendiat E pe conştiinţă când vezi aşa ceva. 

Pe acelaşi subiect

Convins că şi restul trupului copilei e undeva pe acel teren, a anunţat poliţia. Zona a fost împânzită imediat de zeci de poliţişti criminalişti. Şi descoperirile macabre au continuat: au găsit corpul unui copil, fără picioare, şi câteva haine incendiate. Cercetarea la faţa locului a continuat toată noaptea şi a doua zi. 

Iulia Pop, reporter Observator: Criminaliştii şi procurorul perie în continuare câmpul în căutare de indicii care ar putea să îi ducă spre călăul copilei. Fetiţa nu avea mai mult de şapte ani şi a fost omorâtă, după ce a fost lovită puternic în cap. Apoi a fost incendiată. Aşa a crezut criminalul că îşi ascunde urmele. 

Niciun copil de vârsta fetiţei găsite nu este dat dispărut în judeţ. De aceea, oamenii legii au extins cercetările în tot Vestul ţării. Procurorii au deschis dosar penal pentru omor şi profanare de cadavre. 

Pavel Palcu, procuror: S-a efectuat autopsierea cadavrului/8.53 datează de 24-48 de ore/9.11 /avem o imagine valorificabilă pentru identificare. 

Localnicii sunt îngroziţi de crima înfiorătoare şi se tem să-şi mai lase copiii la joacă. 

Localnică: Nu am putut dormi toată noaptea, nu se poate aşa ceva. 

Al doilea copil mort în condiţii suspecte anul acesta la Arad

Este a doua oară în acest an când trupul unui copil este găsit în Arad. Sebi avea şapte ani când a dispărut de acasă, la începutul lunii ianuarie. După săptămâni de căutări, cadavrului micuţului a fost găsit în aprilie, într-un lăstăriş, aproape de localitatea Vânători, de unde era băiatul. Corpul în descompunere a fost găsit de un cioban care trecea prin zonă. 

Cioban: Am văzut scheletul, am văzut acolo un cap, ce e acolo, un picior. 

Culmea, cadavrul se afla la nouă kilometri de casă, într-un loc unde mai fusese căutat. Medicii legişti nu au găsit semne de violenţă pe corpul său şi au stabilit că Sebi a murit de frig. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cadavrul incendiat, găsit în apropierea unui cimitir din Arad, este al unei fetițe. Martor: Câinele a venit la mine cu o labă de picior