Antena Meniu Search
x

Cadavrul unei femei, găsit în Bucureşti, plutind pe Dâmboviţa. Prima ipoteză despre identitatea acesteia

O femeie de 64 de ani a fost găsită, miercuri, în râul Dâmboviţa, în municipiul Bucureşti, echipajul de prim-ajutor declarând decesul acesteia. Poliţiştii încearcă să stabilească dacă femeia este aceeaşi cu una a cărei dispariţie a fost anunţată în urmă cu o zi şi care ar fi avut, în trecut, o tentativă de sinucidere.

de Redactia Observator

la 10.01.2024, 15:24

Femeie găsită moartă, în râul Dâmboviţa
Femeie găsită moartă, în râul Dâmboviţa

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţiştii de la Secţia 11 au fost sesizaţi, miercuri, prin sistem 112, despre faptul că în râul Dâmboviţa se află o persoană, posibil înecată. Acolo s-au deplasat poliţişti, precum şi scafandri SMURD, care au scos din apă o femeie în vârstă de 64 de ani.

Femeie găsită moartă, în Dâmboviţa

"În urma procedurilor specifice efectuate de echipajul de prim-ajutor, persoana a fost declarată decedată. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", a arătat Poliţia.

De asemenea, trupul neînsufleţit urmează a fi transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Pe acelaşi subiect

Cine ar putea fi femeia înecată

Potrivit sursei citate, o femeie de 64 de ani a fost declarată dispărută de familie în urmă cu o zi, după ce a plecat de la adresa de domiciliu, din Sectorul 3, în jurul orei 11:30, şi nu a mai revenit. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 3 au declanşat procedurile de depistare a femeii.

"După efectuarea activităţilor specifice, se va stabili cu exactitate dacă persoana găsită în lac este aceeaşi persoană, despre care am fost sesizaţi şi care face obiectul cazului de dispariţie, înregistrat la Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 3", a precizat Poliţia.

Ar fi avut o tentativă de sinucidere

Conform unor surse judiciare, femeia dată dispărută a avut, în trecut, o tentativă de suicid, ea aruncându-se în râul Dâmboviţa. Ea a fost internată de mai multe ori la Spitalul "Obregia".

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Cadavrul unei femei, găsit în Bucureşti, plutind pe Dâmboviţa. Prima ipoteză despre identitatea acesteia