Antena Meniu Search
x

Video Cafea cu gust de drumeţie. Doi soţi din Cluj şi-au transformat visul într-o afacere de succes

Cafenelele din zonele bune ale oraşelor au concurenţă serioasă: o rulotă amplasată strategic în inima naturii. La Cheile Turzii, în Cluj, doi soţi şi-au transformat visul din timpul izolării într-o adevărată afacere. Iar invitaţia "te scot la o cafea?" înseamnă şi o drumeţie la pachet. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 26.03.2022, 21:26

Vezi și

O cafea bună, băută la firul ierbii şi un peisaj care îţi taie răsuflarea, în compania celor mai buni prieteni. Sunt ingredientele pe care au mizat Diana şi Ionuţ, ambii iubitori ai licorii aromate, atunci când şi-au gândit businessul. Curând, au găsit şi locul perfect.

Ionuţ Miheșan: După o plimbare cu soţia mea în Cheile Turzii, ni s-a făcut poftă de o cafea bună. Ne-am dat seama că în zonă nu există acest serviciu.

Au cumpărat o rulotă şi în doar cateva luni, afacerea mergea ca pe roate.

Diana Miheșan: Tot ce înseamnă exteriorul rulotei, vopsit, am făcut eu cu soţul meu, am încercat să fie cât mai drăguţ, cât mai atrăgător pentru clienţi, mai colorat.

Pe acelaşi subiect

Cafea cu gust de drumeţie 

Au fost optimişti, dar nu s-au gândit că vor avea atât de mult succes. Vestea cafelei cu gust de munte s-a răspândit rapid, iar mulţi clienţii le-au devenit prieteni.

Turişti: În multe locuri în care am fost în Europa, şi în Canada, gust ca şi cafeaua asta, niciodată.

- Eu sunt din Bistriţa şi când am ajuns aici, prima dată, oau, abia am aşteptat să se deschidă sezonul, am fost primul client.

- Este o cafea foarte bună şi mai ales în natură şi ne bucurăm că au deschis această rulotă cu cafea.

- ​Venim întotdeauna cu mare plăcere în weekend, chiar dacă avem timp o jumătate de oră, vrem să ne bem cafeaua în aer liber, cu prieteni, că deja am devenit o familie aici şi cam ne cunoaştem.

Alex Prunean, reporter Observator: Pe lângă cafea, cei care vin aici pot urma mai multe trasee de-a lungul Cheilor, atât pentru începători, cât şi pentru avansaţi. Traseul clasic are o lungime de 2 km, iar pentru a-l parcurge, turiştii trebuie să treacă patru poduri suspendate de o parte şi de alta a defileului.

Cei care vor să savureze o cafea cu privelişte o pot face doar în weekend-urile cu vreme frumoasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Cafea cu gust de drumeţie. Doi soţi din Cluj şi-au transformat visul într-o afacere de succes