Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O căţeluşă din rasa ciobănesc belgian, rătăcită de casă, este înecată de doi tineri în râul Timiş, scoasă la mal şi lovită cu parul, până la ultima suflare (Video)

Scene îngrozitoare filmate la câţiva kilometri de Lugoj. O căţeluşă din rasa ciobanesc belgian malinois, care s-a rătăcit de casă, este înecată de doi tineri.

de Redactia Observator

la 14.04.2018 , 10:57

O căţeluşă din rasa ciobănesc belgian, rătăcită de casă, este înecată de doi tineri în râul Timiş, scoasă la mal şi lovită cu parul, până la ultima suflare (Video)

Scene îngrozitoare filmate la câţiva kilometri de Lugoj. O căţeluşă din rasa ciobanesc belgian malinois, care s-a rătăcit de casă, este înecată de doi tineri în râul Timiş, care, se pare, au confundat animalul cu un lup.

Căţeluşa a fost lovită cu un bolovan în cap şi, în timp ce agoniza, a fost înecată în râul Timiş. 

Încă în viaţă, animalul a fost scos la mal şi lovit cu parul, până la ultima suflare. 

Articolul continuă după reclamă

Imaginile, cu un puternic impact emoţional, care au fost postate pe Facebook chiar de cei doi indivizi, au fost văzute şi de proprietarul animalului, care a intrat în stare de şoc. 

Căţeluşa, pe nume Sasha, a ieşit din curtea unui imobil din Jdioara şi, pentru că o poartă nu a fost bine închisă, a dispărut. 

Proprietarul câinelui a declarat pentru Lugoj Info.ro că a căutat animalul zile întregi, însă toate eforturile au fost în zadar. Căutarile s-au încheiat când omul a văzut oribila filmare.

Acesta vrea să facă o plângere penala împotriva celor doi tineri.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » O căţeluşă din rasa ciobănesc belgian, rătăcită de casă, este înecată de doi tineri în râul Timiş, scoasă la mal şi lovită cu parul, până la ultima suflare (Video)