Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un câine a fost târât în lanţ, legat de o maşină, de un fost viceprimar din Harghita (Video)

Un câine a fost târât în lanţ, legat de o maşină, de un fost viceprimar din Harghita. Imaginile şocante au fost surprinse de un martor pe o şosea din localitatea Sâncrăieni.

de Redactia Observator

la 28.06.2018 , 13:53

Un câine a fost târât în lanţ, legat de o maşină, de un fost viceprimar din Harghita Un câine a fost târât în lanţ, legat de o maşină, de un fost viceprimar din Harghita - Facebook

Un câine a fost târât în lanţ, legat de o maşină, de un fost viceprimar din Harghita. Imaginile şocante au fost surprinse de un martor pe o şosea din localitatea Sâncrăieni.

Totul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, iar potrivit fostului viceprimar, câinile aparţine socrului său care l-ar fi rugat să îi aducă acasă câinele scăpat din curte înainte cu o zi.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit propriilor declaraţii, Boijte Joszef, fostul viceprimarl al comunei Sâncrăieni, a încercat să urca câinele în maşină, însă pentru că acesta a devenit agresiv, l-a legat cu lanţul de maşină.

Pe acelaşi subiect

După cum se observă în imaginile care au fost postate pe o reţea de socializare, patrupedul este târât pe carosabil.

După ce imaginile au devenit publice, polţiştii din Miercurea Ciuc s-au autosesizat şi au deschis un dosar de cercetare penală sub aspecul săvârşirii infracţiunii de rănire şi schingiure a animalelor.

Pentru săvârşirea infracţiunii de rănire sau schingiuire a animalelor, făptuitorul sau făptuitorii riscă de la trei luni la un an închisoare sau amendă penală.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Un câine a fost târât în lanţ, legat de o maşină, de un fost viceprimar din Harghita (Video)