Antena Meniu Search
x

VIDEO. Cal filmat în casă la o petrecere în Călăraşi. Un bărbat a încercat să ridice calul pe umeri, animalul a doborât o masă

Bărbaţii care au petrecut zilele trecute cu un cal la masă, în sufragerie, au fost amendaţi de poliţişti. 21.000 de lei este amenda pe care trebuie să o achite cei opt petrecăreţi din Călăraşi care s-au filmat şi s-au lăudat cu petrecerea de pomină pe reţelele de socializare.

de Redactia Observator

la 18.11.2021, 12:31

Vezi și

În imagini se vede cum animalul mănâncă dintr-o franzelă, apoi unul dintre bărbaţi încearcă să-l ia în spate dar cade la pământ, spre amuzamentul celorlalţi. Filmările au ajuns în spaţiul public. Aşa au reuşit poliţiştii să îi identifice şi să îi sancţioneze pe cei implicaţi. Autorităţile precizează însă că animalul nu ar fi fost agresat şi nu s-ar fi încălcat normele din domeniul protecţiei animalelor. 

Reacţia inedită a poliţiei: Atât cabalina, cât și bărbatul nu au suferit vreo leziune

„Cu privire la imaginile apărute în mass media în care se observă un cal într-o încăpere alături de mai multe persoane care consumau alcool și ascultau muzică de petrecere, vă comunicăm următoarele: Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași s-au sesizat și au efectuat verificări cu privire la încălcarea normelor privind protecția animalelor și a respectării măsurilor de protecție impuse pe perioada stării de alertă”, a transmis IPJ Călărași, potrivit Mediafax

Polițiștii i-au identificat pe bărbații care participau la petrecere. Este vorba de opt bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 46 de ani din comuna Nana, județul Călărași. Au fost aplicate opt sancțiuni contravenționale, conform Legii 55/2020, în valoare de 21.500 de lei.

Pe acelaşi subiect

„Cu privire la animalul apărut în filmare, acestuia nu i-au fost aplicate agresiuni și nu a fost supus altor rele tratamente de către persoanele prezente, iar în urma actului de teribilism al unuia dintre bărbați în încercarea de a ridica calul pe umeri, menționăm că atât cabalina, cât și bărbatul, nu au suferit vreo leziune, prin acest act nefiind încălcată nicio normă din domeniul protecției animalelor”, au mai anunțat polițiștii.

Scandal şi la Grădina Zoo din Hunedoara. Un vizitator este acuzat că a rupt cornul unui căprior

Un alt scandal cu animale vine de la Grădina Zoologică din Hunedoara, unde un vizitator a fost acuzat că a rupt cornul unui căprior. Deoarece bărbatul s-a certat cu un angajat, la fața locului a fost trimis un echipaj de Poliție.  În urma verificărilor, medicul veterinar a stabilit că nu există rană, urme de violență, astfel că vizitatorul nu poate fi acuzat de cruzime. Acesta susţine că animalului i-ar fi căzut oricum cornul. În acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru amenințare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » VIDEO. Cal filmat în casă la o petrecere în Călăraşi. Un bărbat a încercat să ridice calul pe umeri, animalul a doborât o masă