Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Copii rămaşi pe drumuri, după ce bunicul a aruncat casa în aer, încercând să-şi ia viaţa

O casă a sărit în aer astăzi în Călăraşi, după ce un bătrân bolnav ar fi aprins o candelă, lângă un spray inflamabil. Pereţii s-au crăpat şi puţin a lipsit ca tavanul să se prăbuşească peste nepoţii lui.

de Redactia Observator

la 20.11.2018 , 21:47

O casă a sărit în aer în Călăraşi, după ce un bătrân bolnav ar fi aprins o candelă, lângă un spray inflamabil. Pereţii s-au crăpat şi puţin a lipsit ca tavanul să se prăbuşească peste nepoţii lui.

Trei copii şi bunica lor au fost despărţiţi doar de un perete de camera unde a avut loc explozia. Bătrânul care a provocat-o e chiar bunicul lor. Bărbatul de 87 de ani este bolnav şi suporta tot mai greu durerile. A vrut să se sinucidă, dar substanţa inflamabilă pe care a folosit-o s-a aprins de la o candelă şi a aruncat toată casa în aer. 

Explozia a fisurat pur şi simplu pereţii casei şi a desprins tavanul, care s-a prăbuşit pe podea. A fost o minune că bătrânul, copiii şi nepoţii lui au supravieţuit. Din camerele pline cu moloz, familia a încearcat astăzis să recupereze obiectele şi hainele copiilor. 

Vezi și

In spatele zidurilor care acum stau sa cada locuiesc in total 18 persoane, dintre care 5 sunt copii. Cel mai mic are doar 6 luni. Problema este ca acum jumatate din casa este complet distrusa. 

Avem camere alocate pentru situatii de urgenta, ca cei care sunt napastuiti sa poata locui acolo. Vom incerca deja să reconstruim ce s-a daramat, spune DANIEL ŞTEFAN DRĂGULIN, primarul oraşului Călăraşi.

Până atunci, familia rămasă sub cerul liber ar putea primi un ajutor social de la Primărie pentru a supravieţui. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Copii rămaşi pe drumuri, după ce bunicul a aruncat casa în aer, încercând să-şi ia viaţa