Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un călugăr din Constanţa a continuat să conducă fără permis deşi a fost condamnat de patru ori la închisoare

Un călugăr din Constanţa a continuat să conducă fără permis, ani la rând, deşi a fost condamnat de patru ori la închisoare.

de Redactia Observator

la 27.10.2018 , 11:07

Un călugăr din Constanţa a continuat să conducă fără permis deşi a fost condamnat de patru ori la închisoare Un călugăr din Constanţa a continuat să conducă fără permis deşi a fost condamnat de patru ori la închisoare - Adevărul

Un călugăr din Constanţa a continuat să conducă fără permis, ani la rând, deşi a fost condamnat de patru ori la închisoare.

Călugărul Gheorghe Mandache este stareţul mănăstirii 'Prodromiţa' din Hârşova, mănăstire ce aparţine de Arhiepiscopia Tomisului.

Ani la rând, călugărul care nu deţine permis de conducere a condus nestingherit pe drumurile publice şi, cu toate că a fost prins de mai multe ori şi chiar condamnat de patru ori de instanţe diferite din ţară, a continuat să conducă maşin.

Articolul continuă după reclamă

Drumul călugărului s-a oprit în urmă cu câteva zile atunci când poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Constanţa l-au prins pe călugăr pe o stradă din Constanţa.

Pe acelaşi subiect

În vârstă de 36 de ani, bărbatul avea pe numele lui un mandat de executare a pedepsei cu închisoare pentru o perioadă de un an şi cinci luni pentru infracţiuni la regimul rutier.

Justiţia a fost blândă cu călugărul din Hârşova în numeroasele dosare în care a fost cercetat.

Iniţial, Gheorghe Mandache a primit o amendă penală de 1.500 de lei, iar ulterior pedepsele sale au fost de închisoare cu suspendare.

Pe rând, călugărul a fost condamnat la opt luni, zece luni şi apoi un an şi cinci luni.

La ultima condamnare, judecătorii au decis că ar fi bine ca stareţul să fie 'cazat' la Penitenciarul Poarta Albă pentru a se căi şi a renunţa la viciul... maşinii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Un călugăr din Constanţa a continuat să conducă fără permis deşi a fost condamnat de patru ori la închisoare