Antena Meniu Search
x

Călugăr de 50 de ani, găsit mort într-o chilie a Mănăstirii Sihăstria din judetul Neamț. Bărbatul murise de cel puţin o săptămână

O săptămână în care nimeni nu s-a întrebat ce face şi nimeni nu s-a interesat de soarta sa. Un călugăr în vârstă de 50 de ani a fost găsit mort într-o chilie de la mănăstirea Sihăstria din judetul Neamț.

de Monica Palade

la 21.04.2023, 09:22

Călugăr de 50 de ani, găsit mort într-o chilie a Mănăstirii Sihăstria din judetul Neamț. Bărbatul murise de cel puţin o săptămână - Shutterstock

După stadiul în care se afla trupul său, oamenii legii bănuiesc că monahul murise de mai bine de 7 zile. Corpul său a fost ridicat şi dus la medicina legală pentru necropsiem, care urmează să stabilească adevărata cauză a morții.

Ce spun poliţiştii

”La data de 19 aprilie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați prin apel de urgență, cu privire la faptul că la o mănăstire, din localitatea Vânători-Neamț, a fost găsit un bărbat decedat.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că este vorba despre un bărbat de 50 de ani, din Vânători-Neamț. Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, potrivit IPJ Neamț.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Călugăr de 50 de ani, găsit mort într-o chilie a Mănăstirii Sihăstria din judetul Neamț. Bărbatul murise de cel puţin o săptămână