Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un călugăr a murit pe loc, după ce a intrat cu maşina în pom, în Constanţa

Un călugăr a murit pe loc, după ce a intrat cu maşina în pom, în Constanţa. Acidentul a avut loc duminică noaptea, în comuna Ciocârlia de Jos.

de Cosmin Stăniloiu

la 28.01.2019 , 09:23

Un călugăr a murit pe loc, după ce a intrat cu maşina în pom, în Constanţa. Acidentul a avut loc duminică noaptea, în comuna Ciocârlia de Jos.

La data de 27.01.2019, în jurul orei 00,00, un bărbat de 45 ani a condus un autoturism pe DN 3, prin localitatea Ciocârlia, dinspre Cobadin către Constanţa, şi ajungând la 20 m de ieşirea din localitate, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit carosabilul către stânga şi a intrat în coliziune cu un copac, după care s-a răsturna în afara părţii carosabile, a informat Poliţia.

Martorii care au ajuns la locul tragediei spun că nu există urme de fârnare şi accidentul seamănă cu o sinucidere.

Articolul continuă după reclamă

Călugărul, părintele Antonie (Androniu A.), de la mânăstirea Sf. Filip din Adamclisi, era singur în maşină. El avea 45 de ani, nu fusese căsătorit şi nu avea copii. Intrase în mănăstire acum 4 ani şi era foarte apreciat atât de credincioşi, cât şi de conducerea mănăstirii.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Un călugăr a murit pe loc, după ce a intrat cu maşina în pom, în Constanţa