Antena Meniu Search
x

Calvarul unei adolescente din Piatra Neamţ: A fost violată timp de cinci ani de tatăl vitreg al celei mai bune prietene. "Eu îl ştiam de un om bun"

O adolescentă din Piatra Neamţ a trăit vreme de cinci ani un calvar. A fost violată de mai multe ori în această perioadă de tatăl vitreg al celei mai bune prietene. Părinţii tinerei au aflat de abuzurile la care era supusă abia zilele trecute. Vă avertizăm că urmează informaţii cu puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 21.01.2022, 08:39

Vezi și

Coşmarul a început când fata avea doar 11 ani. Era prietenă cu fiica vitregă a agresorului sexual. De multe ori cele două dormeau împreună, mai ales că locuiau în acelaşi bloc. Fata îşi aminteşte doar că era primăvară când a fost violată prima dată.

De ruşine, n-a spus nimănui o vorbă. Patru ani au trecut apoi, timp în care nu s-a mai întâmplat nimic. Până anul trecut, în martie, când a fost abuzată din nou. La fel ca prima dată, adolescenta a păstrat tăcerea, dar asta doar l-a încurajat pe bărbat. În ajunul Anului Nou, a violat-o din nou. 

Vecina: Cine şi-a dat seama de aşa ceva. Eu îl ştiam de un om bun.

Localnic: Făcea treabă prin casă, prin curte. Nu dădea semne de ce s-a întâmplat.

Pe acelaşi subiect

Fata, acum în vârstă de 16 ani, i-a povestit mamei într-un final prin ce-a trecut, iar aceasta a anunţat poliţia. Vecinii de bloc sunt şocaţi. Bărbatul de 60 de ani îşi crease o imagine de soţ şi tată iubitor pentru fiica lui vitregă.

A devenit victima tatălui vitreg

Localnic: S-a recăsătorit, nu cu acte, dar stătea cu o doamnă. Se purta frumos şi cu doamna.

Cei care îl cunosc de mulţi ani povestesc însă că era o imagine falsă.

Localnic: A mai fost prins cu nu ştiu ce şi a fost arestat şi acum o fi făcut iar vreo năzbâtie.

Mugurel Darie, prim-procuror Parchetul Piatra Neamţ: Autorul, un bărbat în vârstă de 60 de ani din municipiul Piatra Neamţ este cercetat în stare de arest preventiv. 

România are peste 65000 de agresori sexuali în libertate. Aceştia sunt înregistrați în baza de date a Poliției şi, cel puţin teoretic, sunt supravegheaţi pentru a nu recidiva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Calvarul unei adolescente din Piatra Neamţ: A fost violată timp de cinci ani de tatăl vitreg al celei mai bune prietene. "Eu îl ştiam de un om bun"