Antena Meniu Search
x

Exclusiv: Cum arată camera în care Alexandra a fost ținută 26 de ore de criminalul din Caracal

Noi detalii exclusive dezvăluie cum arată camera în care Alexandra Măceșanu a fost ținută captivă pe proprietatea criminalului din Caracal. În încăperea mizeră, Gheorghe Dincă a ținut-o 26 de ore prizonieră pe adolescenta de 15 ani și a ucis-o.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 04.08.2019, 15:29

Noi detalii exclusive dezvăluie cum arată camera în care Alexandra Măceșanu a fost ținută captivă pe proprietatea criminalului din Caracal. În încăperea mizeră, Gheorghe Dincă a ținut-o 26 de ore prizonieră pe adolescenta de 15 ani și a ucis-o. Surse din anchetă spun că investigatorii bănuiesc că acolo a fost ținută și Luiza Melencu.

Menționăm că Observator a prezentat informații despre încăperea captivității încă de zilele trecute, însă noile detalii oferă acum un tablou mult mai amplu.

Un pat, un televizor și o noptieră

Camera în care a fost sechestrată Alexandra Măceșanu e la parter, într-o anexă construită în spatele casei de Gheorghe Dincă. E o încăpere foarte mizeră, e 4 metri lungime și 2,7 metri lățime.

Camera e luminată de un singur bec. Pe jos, totul e murdar, pare o groapă de gunoi, spun surse din anchetă. De la intrare, la aproximativ 2,5 metri, pe partea stângă, este patul pe care a stat Alexandra Măceșanu.

E un pat vechi cu schelet metalic, sudat de fier beton, pentru a nu putea fi mișcat. Lângă pat e noptiera de pe care Alexandra Măceșanu a luat telefonul lui Gheorghe Dincă și a sunat la 112. Pe peretele opus celui cu patul, din dreapta față de intrare, se află televizorul, unul vechi, cu tub mic.

O singură fereastră, dar zidită

În încăpere erau și trei reșouri despre care anchetatorii cred că Gheorghe Dincă le folosea atât pentru încălzit, cât și pentru a găti mâncare pentru captive.

Această cameră a ororilor nu are lumină exterioară. Are o singură fereastră, dar este zidită. Se pare că Alexandra Măceșanu a putut vedea în exterior printr-o fantă în perete, atunci când a sunat la 112 și a cerut ajutor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, ea a spus că e o poartă roșie. Aceasta poate fi văzută, de altfel, în spatele proprietății lui Gheorghe Dincă.

Poarta roșie din spatele casei lui Gheorghe Dincă

Legată la picior, de pat

Cât timp a fost ținută captivă, Alexandra Măceșanu a fost legată la picior, de pat, cu o curea, având astfel o capacitate foarte limitată de mișcare.

Adolescenta de 15 ani a fost legată și la ochi. În momentul în care cerea la 112, se pare că a reușit să dea la o parte legătura de la ochi, reușind să facă unele descrieri operatorului și polițiștilor din Caracal.

Mesaj al Alexandrei Măceșanu către 112

26 de ore de chin

Surse din anchetă spun că Gheorghe Dincă a ținut-o 26 de ore pe Alexandra Măceșanu în acea cameră. Asta înseamnă din 24 iulie, după ora 10.30, când a adus-o acasă pe adolescentă după ce a răpit-o și până a doua zi la ora 13.00, când s-a întors din oraș, după ce a ucis-o.

Surse din anchetă spun că, joi, pe 25 iulie, când a revenit de la Craiova, în jurul orei 12.00, Gheorghe Dincă a susținut că și-a dat seama că adolescenta de 15 ani a sunat la 112 ca să ceară ajutor. El a spus că s-a înfuriat și a intrat în cameră. I-ar fi dat fetei o palmă, iar ea, în cădere, s-a lovit și a murit.

Criminalul a susținut însă că nu a bănuit că lovitura a fost fatală și, crezând că adolescenta se preface, a plecat în oraș. Când s-a întors, după o oră, ar fi găsit-o pe Alexandra Măceșanu nemișcată, întinsă pe jos, în aceeași poziție în care a lăsat-o. Atunci ar înțeles că fata e moartă și ar fi luat decizia de a scăpa de cadavru, a mai spus bărbatul de 66 de ani anchetatorilor.

Ipoteze despre Luiza Melencu

Anchetatorii nu exclud varianta ca în aceeași încăpere să fi fost ținută prizonieră și Luiza Melencu. Deocamdată, însă, nu există probe fizice care să ateste că adolescenta de 18 ani a fost pe proprietatea individului.

Anchetatorii au ridicat mai multe probe, haine cu pete de sânge, pe care le-au dus spre analiză și așteaptă rezultatele. Pentru moment, singura dovadă că Luiza Melencu a fost captiva lui Gheorghe Dincă este chiar declarația criminalului din Caracal, care a recunoscut că a sechestrat-o și a ucis-o.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Exclusiv: Cum arată camera în care Alexandra a fost ținută 26 de ore de criminalul din Caracal