Antena Meniu Search
x

Video Camion plin cu telefoane, jefuit pe centura Capitalei. Hoții au acționat mai ceva ca în filme și au reușit să scape de polițiști

Jaf la drumul mare pe centura Capitalei! Patru bărbaţi au furat un camion plin cu telefoane care urmau să fie descărcate la un depozit de lângă Bucureşti. Ca să îşi piardă urma, au mutat o parte din marfă într-o altă maşină si s-au făcut nevăzuți. Coincidenţă sau nu, agenţii au incercat să îi oprească la un control de rutină. Hoții au trecut de barajul poliţiei si reuşit să fugă. Cei patru sunt căutaţi şi acum.  

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 28.09.2023, 19:57

Vezi și

Era în toiul nopţii când şoferul unui dube aştepta să descarce marfa într-un depozit al unei firme de electronice de lângă Bucureşti. Avea mii de telefoane mobile în maşină. Dintrodată, l au atacat patru bărbaţi cu cagule pe faţă.

Camion plin cu telefoane, jefuit pe centura Capitalei

Cosmina Balint, reporter Observator: Șoferul dubiței care aștepta să descarce marfa ar fi fost luat prin surprindere de 4 bărbați mascați. L-ar fi bătut iar apoi au fugit cu duba încărcată cu telefoane.

Imediat după incident şoferul a sunat la 112 iar poliţiştii au dat în urmărire duba furată. Hoții au intuit asta şi au avut un plan bine pus la punct. Într o zona comercială din Militari îi aștepta un autoturism. Acolo au abandonat camionul și au mutat marfa în cealaltă maşină.

Pe acelaşi subiect

Cosmina Balint, reporter Observator: În mod ironic in aceeași dimineață in jurul orei 4 pe soseaua de centura angentii au vrut sa opreasca o masina care li se parea suspecta. Soferul insa a apasat pe accelerație sa le piarda urma asa ca politistii au plecat in urmarirea mașinii. La cativa kilometri distanta au gasit autoturismul abandonat cu o parte dintre telefoanele furate.

Cei patru bărbaţi au pus mana la final doar pe cateva telefoane. Celelalte au fost recuperate de agenti din cele două maşini abandonate. Deocamdată nu se ştie valoarei pagubei, dar marfa era oricum asigurata.

Anne Ciolcă, IPJ Ilfov: Urmează ca persoana vătămată să precizeze prejudiciul creat. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov efectuează cercetări pentru identificarea și depistarea persoanelor bănuite de comiterea faptei sesizate, cât și pentru stabilirea cu exactitatea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

Maşinile care transportă marfă scumpă sunt de mult timp ţinta hoţilor. În august trei bărbaţi au fost prinşi în flagrant, în Bucureşti, în timp ce furau haine în valoare de 50.000 de lei, dintr-un camion.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Camion plin cu telefoane, jefuit pe centura Capitalei. Hoții au acționat mai ceva ca în filme și au reușit să scape de polițiști