Meniu
Search
x

Video Camion strivit pe șantierul drumului expres Craiova - Pitești, după ce șoferul a agățat cu bena grinda din beton a unei pasarele

Imagini de coşmar pe șantierul drumului expres Craiova - Pitești, pe raza comunei Gherceşti, în urma unui accident de muncă. 

De Redactia Observator la 05.10.2021, 20:01
Vezi și

În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că, pe un drum în lucru, de pe raza comunei Gherceşti, s-a produs un accident.

Facebook/oltenia info trafic tube

Șoferul camionului strivit de grindă a refuzat să fie transportat la spital

La fata locului s-au deplasat poliţiştii, care, au stabilit că o autoutilitară condusă de un tânăr de 27 de ani, din Drobeta Turnu Severin, pe sub pasarela unui drum în lucru, nedeschis circulaţiei,  de pe raza comunei Gherceşti, a agrosat cu bena o grindă din beton, care a căzut pe vehicul, provocându-i avarii. În urma evenimentului, au rezultat doar pagube meteriele, conducătorul auto refuzând transportul la spital. Având în vedere cele constatate, poliţiştii au eliberat autorizaţie de reparaţie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Camion strivit pe șantierul drumului expres Craiova - Pitești, după ce șoferul a agățat cu bena grinda din beton a unei pasarele