Antena Meniu Search
x

Video Camion strivit pe șantierul drumului expres Craiova - Pitești, după ce șoferul a agățat cu bena grinda din beton a unei pasarele

Imagini de coşmar pe șantierul drumului expres Craiova - Pitești, pe raza comunei Gherceşti, în urma unui accident de muncă. 

de Redactia Observator

la 05.10.2021, 20:01

Vezi și

În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că, pe un drum în lucru, de pe raza comunei Gherceşti, s-a produs un accident.

Facebook/oltenia info trafic tube

Șoferul camionului strivit de grindă a refuzat să fie transportat la spital

La fata locului s-au deplasat poliţiştii, care, au stabilit că o autoutilitară condusă de un tânăr de 27 de ani, din Drobeta Turnu Severin, pe sub pasarela unui drum în lucru, nedeschis circulaţiei,  de pe raza comunei Gherceşti, a agrosat cu bena o grindă din beton, care a căzut pe vehicul, provocându-i avarii. În urma evenimentului, au rezultat doar pagube meteriele, conducătorul auto refuzând transportul la spital. Având în vedere cele constatate, poliţiştii au eliberat autorizaţie de reparaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Camion strivit pe șantierul drumului expres Craiova - Pitești, după ce șoferul a agățat cu bena grinda din beton a unei pasarele