Antena Meniu Search
x

Petrecere surpriză pentru o fetiţă care a uitat să zâmbească, cu o suferinţă greu de dus

Dacă vrei să schimbi lumea, fă un copil să zâmbească. Fără să-şi propună neapărat asta, câţiva oameni pe care n-o să-i vedeţi în reportajul următor, pentru că au vrut să rămână anonimi, au organizat o petrecere surpriză pentru un copil care n-a avut niciodată parte de aşa ceva.

De Mădălina Iacob la 02.03.2020, 22:26
Vezi și
  • Ana Maria a avut parte de o petrecere surpriză în cadrul campaniei Ajut Eu
  • Ana Maria a împlinit nouă ani, dar o mare parte din timp şi-a petrecut-o prin spitale

Dacă vrei să schimbi lumea, fă un copil să zâmbească. Fără să-şi propună neapărat asta, câţiva oameni pe care n-o să-i vedeţi în reportajul următor, pentru că au vrut să rămână anonimi, au organizat o petrecere surpriză pentru un copil care n-a avut niciodată parte de aşa ceva. Un copil care, rătăcind printre spitale, operaţii complicate, suferinţă şi depresie, a uitat pur şi simplu să zâmbească. Veţi vedea trasformarea sa uluitoare dar şi efectul magic al ceea ce înseamnă Ajut Eu. Nu doar o campanie, ci o dovadă că iubirea şi unitatea dintre oameni pot schimba vieţi. 

Ana Maria zâmbeşte. Nu-şi mai aduce aminte când a făcut asta ultima dată. În sala aceasta colorată, plină de prieteni, surprize şi bucurii care abia mai încap în inima ei mică şi bolnavă, se întâmplă ceva ce n-a crezut că va trăi vreodată. O petrecere surpriză. Doar pentru ea. 

"La Mulţi Ani, Ana! Să fie sănătoasă, să înveţe bine, să crească mare şi să fie frumoasă! Ana, te iubesc şi îmi doresc ca să iei mereu note mari". 

A împlinit nouă ani. Nu mai contează câţi dintre ei au fost trişti. E important azi. Iar azi, Ana Maria simte că toate zilele ce vor urma vor fi aşa, ca nişte paşi de vals. 

Anul trecut, pe vremea asta, nici n-ar fi îndrăznit să viseze la aşa ceva. Cu ajutorul Fundaţiei Mereu Aproape, Ana Maria a ajuns în Germania. A trecut prin două operaţii dificile la inimă, care i-au arătat cât de subţire e, de fapt, firul care o ţine în viaţă. Pentru copilă, suferinţa a fost greu de dus. Ana s-a retras efectiv ca într-un glob de sticlă. 

Gigica Spandole: A trecut, să spun, un şoc pentru ea. Nu a mai vorbit cu bunicii. Nu voia să fie pozată 

Acum, ochii ei mari şi verzi, strălucesc din nou. Şi ne-a lăsat să o şi pozăm.

Ana Maria Spandole: Super! Te astepai? Nu. Nu ştiam cam nimic. Mi-am dorit să ... nu mi-am făcut niciodată ziua şi s-a întâmplat, da. Eşti fericită? Da! 

Şi îndrăzneşte să viseze la mai mult. Să fie într-o zi balerină şi să îşi facă debutul în Lacul Lebedelor. 

Ana Maria Spandole: Despre şapte balerine, un prinţ şi un vrăjitor. Vrăjitorul le transformă în lebede şi prinţul trebuie să se iubească cu una dintre balerine şi vor scăpa de vrăjitor

Exact ca balerina din poveste, Ana vrea să scape de sub vraja care o ţine, cumva, captivă ca într-un castel de cleştar. Să redevină iar copilul vesel, plin de viaţă şi planuri de viitor.

Ana Maria Spandole: Îmi doresc să fiu o balerină. Mi-a plăcut foarte, foarte mult

Tortul a fost şi el ca un spectacol de balet, iar ultimul cadou a venit de la trupa ei preferată. 

Ana Maria Spandole: Eu sunt o mare fană 5 Gang şi mi-aş dori chiar să îi întâlnesc

Mădălina Minu, project manager Fundaţia Mereu Aproape: A avut o dorinţă pe care a încărcat-o pe platforma ajuteu.ro. Această petrecere este posibilă datorită unui sprijin generos care doreşte să rămână anonim şi căruia îi mulţumim. Mulţumim prietenilor de la McDonalds şi pentru tortul unui cofetar pasionat de cofetărie, Cristian Hrubaru, şi pentru autograful de pe tricoul obţinut cu sprijinul 5 Gang 

O mână de oameni care, fără să se cunoască între ei, n-au ezitat să fie împreună în împlinirea unui vis. Poate că n-au reuşit să schimbe lumea cu asta, dar cu siguranţă au făcut un copil fericit. Iar cu fiecare copil fericit, lumea sigur va fi mai bună.  

Gigica Spandole: Sper să aibă şi alţi copii fericirea pe care am avut-o noi alături de dumneavoastră. Paşii ei sunt urmaţi de către mine. O susţin în tot. Am fost alături de ea în prima zi şi o să fiu atât cât pot 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Petrecere surpriză pentru o fetiţă care a uitat să zâmbească, cu o suferinţă greu de dus