Antena Meniu Search
x

Campania "Lăsaţi-mă să învăţ!" a ajutat mii de şcolari să răsfoiască o carte nouă

"Lăsaţi-mă să învăţ!" Este strigătul disperat al miilor de copii din România care nu au posibilitatea să îşi cumpere nici măcar o carte.

Vezi și

 Lăsaţi-mă să învăţ! Este strigătul disperat al miilor de copii din România care nu au posibilitatea să îşi cumpere nici măcar o carte.

Programul "Carte pentru tine" din Campania Lăsaţi-mă să învaţ a pornit cu gândul la copiii care vor să citească. Oşeşti este doar una din cele 20 de comunităţi cuprinse în Campania "Lăsaţi-mă să învăţ", o campanie care oferă şansa de a citi pentru zeci de mii de copii.

Dascălii sunt bucuroşi că au cum să lucreze mai bine cu elevii. Însă cei mai fericiți sunt copiii. Mulți dintre ei nu au avut niciodată o carte a lor. Prima acţiunei din 2014 a Campaniei Lăsaţi-mă să învăţ are un sponsor care ştie foarte bine cât de vitală este educația copiilor.

Campania "Lăsaţi-mă să învăţ" merge mai departe! Fundaţia Mereu Aproape şi-a propus să ofere pachete consistente de cărţi pentru susţinerea a 40 de programe educative iniţiate de ONG-uri, instituţii scolare şi culturale la nivel naţional. Puteţi să aflaţi toate informaţiile despre acest program şi procedura de înscriere pe siteul fundaţiei Mereu Aproape. Înscrierile continuă!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Campania "Lăsaţi-mă să învăţ!" a ajutat mii de şcolari să răsfoiască o carte nouă