Antena Meniu Search
x

Campanie MAI pentru preschimbarea paşapoartelor cu piţipoance şi cocalari: 'Dacă nu îţi schimbi paşaportul din timp, rişti să rămâi acasă' - VIDEO

Ministerul de Interne a lansat o nouă campanie de preschimbare a paşapoartelor printr-un clip video incredibil postat pe pagina oficială de Facebook.

Campanie MAI pentru preschimbarea paşapoartelor cu piţipoance şi cocalari

Ministerul de Interne a lansat o nouă campanie de preschimbare a paşapoartelor printr-un clip video incredibil postat pe pagina oficială de Facebook.

Ideea clipului de promovare a campaniei pentru preschimbarea din timp a paşapoartelor este cea a unui cuplu de români care pleacă în vacanţă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Totul pentru ca românii să îşi schimbe paşapoartele din timp şi astfel să fie eliminate cozile interminabile din timpul verii de la toate Prefecturile din ţară.

Totuşi, scenariul videoclipului implică o tânără piţipoancă care îşi doreşte foarte mult să ajungă în vacanţă, însă iubitul, un tânăr de la ţară care pozează în cocalar, are paşaportul expirat.

Drept urmare, doar tânăra ajunge în vacanţă şi postează pe reţelele sociale numeroase poze în costum de baie, în timp ce iubitul ei rămâne acasă la părinţi, iar mama lui îl consolează cu... mămăliguţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Campanie MAI pentru preschimbarea paşapoartelor cu piţipoance şi cocalari: 'Dacă nu îţi schimbi paşaportul din timp, rişti să rămâi acasă' - VIDEO