Antena Meniu Search
x

Video "Când am venit dimineaţă, nu l-am văzut, că de obicei era pe scaun". Crimă învăluită în mister la Mamaia, agresorul este încă liber

Crimă învăluită în mister la malul mării. Paznicul unui club de tenis din Mamaia a fost găsit de un client înjunghiat şi carbonizat. Avea arsuri pe aproape tot corpul, iar medicii nu l-au mai putut salva. Ginerele său este un cunoscut avocat şi patron al bazei sportive.

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 26.07.2023, 19:44

Vezi și

Bărbatul în vârstă de 69 de ani, paznicul terenului de sport, a fost găsit fără suflare în zorii zilei de primul client venit să joace tenis. de altfel, el a sunat şi la 112. 

Incendiat după crimă

Cristina Niţă, reporter Observator: La faţa locului au venit imediat poliţiştii şi criminaliştii care au luat probe şi au făcut măsurători în vederea identificării făptuitorului. 

Reporter-pescar: Îl ştiaţi pe domnul?

Pe acelaşi subiect

- Aşa, din vedere. Când am venit dimineaţă, nu l-am văzut, că de obicei era pe scaun.

Victima fusese înjunghiată şi, cel mai probabil, spun poliţiştii, agresorul i-ar fi dat foc înainte să fugă.

Olimpia Ceară, purtător de cuvânt IPJ Constanţa: În urma examinării exterioare a cadavrului, s-a constatat că acesta prezintă urme de violenţă.

Adrian Pisică, purtător de cuvânt al SAJ Constanţa: În zona unui club de tenis din staţiunea Mamaia, s-a deplasat un echipaj SAJ care a găsit pacientul de sex masculin decedat şi care prezenta arsuri pe o suprafaţă importantă a corpului şi alte traumatisme, leziuni incompatibile cu viaţa. 

Clubul de tenis se află în sudul staţiunii Mamaia, la doi paşi de telegondolă şi de parcul acvatic de distracţii. Agresorul e încă liber. Poliţiştii au deschis dosar penal şi cu ajutorul imaginilor de pe camerele de filmat înceracă să afle ce s a întâmplat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Când am venit dimineaţă, nu l-am văzut, că de obicei era pe scaun". Crimă învăluită în mister la Mamaia, agresorul este încă liber