Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Când va fi înmormântată Alexandra Măceşanu. Unchiul fetei: "E o decizie de ultimă oră a familiei" (Video)

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Mâceşanu, fata răpită şi ucisă la Caracal de Gheorghe Dincă, a declarat că nepoata lui va fi înmormântată după primirea rezultatelor de la probele trimise în străinătate.

de Veronica Micu

la 03.08.2019 , 15:11

Alexandru Cumpănaşu când va fi înmormântată Alexandra Măceşanu - Facebook

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Mâceşanu, fata răpită şi ucisă la Caracal de Gheorghe Dincă, a declarat că nepoata lui va fi înmormântată după primirea rezultatelor de la probele trimise în străinătate.

"Înormântarea Alexandrei a fost anulată. Este o decizie de ultimă oră a familiei. Alexandra va fi înmormântată după primirea rezultatelor de la probele trimise în străinătate", a afirmat Alexandru Cumpănaşu în cadrul unei emisiuni tv.

Chiar dacă autorităţile au anunţat şi au confirmat oficial moartea fetei de 15 ani, anunţând că probele ADN găsite în curtea lui Gheorghe Dincă aparțin Alexandrei Măceşanu, familia adolescentei a decis trimitera osemintelor în străinătate, pentru o nouă expertiză.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cumpănaşu: "Am promis ca nu mă las!"

"Familia vrea să se asigure că rezultatele nu au fost măsluite. Am hotarat cu familia, dar a fost decizia lor, să facem expertiza şi să ştie că ce vor îngropa să fie rămăşiţele ei. Avem suficiente dubii pentru a face această analiză. Am promis ca nu mă las şi că mor cu ei de gât.

Fac propriile mele săpături. Am un martor care nu m-a văzut în viaţa mea, dar m-a căutat şi vrea să-mi spună mai multe informaţii despre Caracal. Acest om mi-a spus că are date concrete despre presupuşii ucigaşi. Nu îi voi da numele pentru a-l proteja. Are încredere doar în mine. Vreau ca autoritaăţile să facă toate verificările după aceste dezvăluiri", a declarat Alexandru Cumpănaşu la România TV.

ADN-ul din fragmentele osoase găsite acasă la Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal acuzat în cazul dispariţiei Alexandrei Mâceşanu, este al adolescentei, a declarat vineri seară, la Antena 3, unchiul fetei de 15 ani, Alexandru Cumpănaşu.

Astăzi, DIICOT au anunţat şi confirmat oficial, prin intermediul unui comunicat, moartea Alexandrei Măceşanu. Procurorii au transmis faptul că probele ADN găsite în curtea lui Gheorghe Dincă aparțin fetei de 15 ani și transmite condoleanțe familiei îndoliate.

Tot astăzi, criminaliştii au făcut din nou săpături pe proprietatea lui Gheorghe Dincă.

Legiştii de la IML analizezază în regim de urgenţă şi noile probe descoperite ieri, după ce căutările au fost înterupte timp de 4 zile. 

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Când va fi înmormântată Alexandra Măceşanu. Unchiul fetei: "E o decizie de ultimă oră a familiei" (Video)