Antena Meniu Search
x

Cântăreț de manele, prins drogat la volan în Timișoara

Cântărețul de manele Ionuț Prințul Banatului a fost prins drogat la volan în Timișoara. Bărbatul conducea o mașină neînmatriculată, când a fost oprit de poliţişti pentru un control. 

de Redactia Observator

la 12.06.2022, 13:14

Cântăreț de manele, prins drogat la volan în Timișoara

A devenit agitat, a fost imobilizat şi a fost condus la sediul secţiei, unde a fost testat cu aparatul drugrest. În urma rezultatelor, artistul, pe numele real Ionuț Cosmin Zaharia, a ieşit pozitiv la cocaină. Poliţiştii au întocmit dosar penal.

Ce spun poliţiştii

La data de 12 iunie 2022, în jurul orei 21:55, polițiștii Secției 4 Timișoara au oprit în trafic pe Calea Torontalului din Timișoara, un autoturism condus de un bărbat, de 33 de ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta avea autoturismul neînmatriculat.

Bărbatul a devenit agitat, fiind imobilizat, încătușat  și condus la sediul secției, unde a fost testat cu aparatul drugtest, care a indicat valoare pozitivă la cocaină, fapt pentru care a fost condus la spital, în vederea recoltării probelor biologice.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive” și “conducerea unui autovehicul neînmatriculat”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cântăreț de manele, prins drogat la volan în Timișoara