Antena Meniu Search
x

Cântăreţ de manele, petrecere cu sute de tineri la Iaşi, în pandemie. Poliţia a venit când toată lumea plecase

Un cântăreţ de manele a făcut legea în pandemie. A mers la o petrecere cu sute de tineri şi i-a instigat pe oameni să vină cât mai aproape de el. Concertul a fost transmis live pe facebook, dar poliţia a ratat intervenţia. A ajuns după ce toată lumea plecase acasă şi l-a amendat pe proprietarul localului cu 5.000 de lei. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 24.08.2020, 22:25

Vezi și
  • Proprietarul localului a fost amendat.
  • Prefectul propune închiderea localurilor la miezul nopţii.

Scenele sunt filmate la sfârşitul săptămânii într-un club în aer liber din Iaşi. Sute de tineri sfidează regulile pandemiei pe ritmuri de manele. Dansează unii lângă alţii şi se înghesuie în faţa scenei pentru a ajunge cât mai aproape de cântăreţul lor preferat: Ţancă Uraganul. Manelistul le cere chiar el fanilor să se apropie.

Distracţia a continuat în acelaşi fel mult după miezul noţii. Singurii care poartă măşti de protecţie sunt bodyguarzii. 

Pe Facebook, Ţancă Uraganul, pe numele lui real Andrei Velcu, s-a lăudat cu petrecerea de pomină, ba chiar şi-a instigat fanii să ignore virusul.

"Gata s-a dus pandemia! De mâine faceți ce vreți", a scris el. 

Nici muzica dată tare şi nici transmiunile live ale cântăreţului nu au alarmat autorităţile. Organizatorul evenimentului a fost amendat abia după ce petrecerea s-a terminat! 

Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași: A fost aplicata o sanctiune in valoare de 3 mii de lei organizatorului unui eveniment, intrucat nu a respectat prevederile legii. A fost sanctionat şi cu o amendă de 2000 de lei pentru tulburarea liniştii publice.

Pe timpul stării de alertă legea spune clar. La evenimente şi concerte în aer liber pot participa cel mult 500 de oameni, dar doar cu locuri pe scaune aflate la o distanţă de minimum doi metri. Petrecerea cu manele l-a scandalizat şi pe prefect care propune închiderea localurilor la miezul nopţii, aşa cum se întâmplă deja în multe alte judeţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Cântăreţ de manele, petrecere cu sute de tineri la Iaşi, în pandemie. Poliţia a venit când toată lumea plecase