Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Capitala, luată cu asalt în acest weekend. Cum s-au distrat bucureştenii care au umplut străzile oraşului

Unde ieșim în weekend? E întrebarea fiecărui sfârşit de săptămână. Pentru răspuns, bucureștenii au luat la pas oraşul noaptea trecută în căutarea distracției. O mulțime de evenimente inedite au avut loc în Capitală, spre bucuria celor care au ieșit la plimbare alături de prieteni sau familie. Vă arătăm acum trei activități de weekend la care puteți participa chiar și astăzi.

De Eduard Marin la 29.05.2023, 10:50
Vezi și

Unul dintre punctele principale de atracție a fost Piața Unirii. Oamenii s-au putut bucura de un show cu adevărat spectaculos: fântânile urbane din centrul Capitalei au prins viață. Simfonia Apei îmbină trei elemente: apă, muzică și lumini. Iar rezultatul este impresionant, o adevărată experiență vizuală. 

Vizitator: Cel mai spectaculos a fost ultimul. E un moment plăcut de a petrece cu copii timpul, mai ieşim puţin din casă.

Fântânile de la Piața Unirii au fost redeschise în 2018 după un amplu proces de reabilitare. Spectacolul fântânilor va putea fi admirat și azi începând cu ora 20:30.

Nu uitaţi să treceţi şi prin Cartierul Cotroceni

Pe acelaşi subiect

Peste 80 de curți private ale unor case de patrimoniu și-au deschis porțile pentru Bazar de Cotroceni, unde puteţi găsi mici standuri cu bijuterii, obiecte artizanale sau decorative.

Și peste 70 de afaceri locale, ateliere de creație, studiouri de design, arhitectură și showroom-uri își vor aştepta vizitatorii cu evenimente de tip open doors. Totul cu fundal de muzică retro și concerte live.

Până târziu în noapte tinerii au rămas să se distreze în curtea unei case care a devenit un adevărat ring de dans sub cerul liber. 

Calea Victoriei a fost din nou tărâmul pietonilor ieşiţi la promenadă

Daniel Cafeluţă, creator de conţinut: Am venit cu familia, am fost la o masă întâi, nu credeam că o să ajungem pe Calea Victoriei, am mâncat ceva foarte bun, am făcut piatră, foarfecă, hârtie la sfârșit cu frații mei. Fratele meu mijlociu a pierdut, a plătit el masa, deci este extraordinar, o seară n-am cuvinte toate merg perfect, am băut și o cafeluță, iți dai seama. O seară de colecție, suflete calde!

Iar o astfel de seară puteţi avea şi azi, Calea Victoriei rămâne închisă pentru şoferi până diseară. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Capitala, luată cu asalt în acest weekend. Cum s-au distrat bucureştenii care au umplut străzile oraşului