Antena Meniu Search
x

Cum se circulă în Bucureşti. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ de la Brigada Rutieră a Capitalei

Brigada Rutieră a Capitalei anunţă că pe toate arterele rutiere din Bucureşti se circulă în condiții de iarnă, nu sunt intersecții blocate și nu au fost raportate probleme în ceea ce privește circulația vehiculelor.

Brigada Rutieră a Capitalei anunţă că pe toate arterele rutiere din Bucureşti se circulă în condiții de iarnă, nu sunt intersecții blocate și nu au fost raportate probleme în ceea ce privește circulația vehiculelor.

Polițiștii rutieră precizează că în condițiile avertizarilor meteorologice, Cod Portocaliu de ninsori abundente și viscol, emise de ANM, în Bucuresti, ninge abundent și s-a depus strat consistent de zăpada pe carosabil.

În acest context, Polițiștii Brigăzii Rutiere recomandă șoferilor să circule cu prudență, să adapteze în permanență viteza la condițiile meteo rutiere, să păstreze o distanță regulamentară față de vehiculul din față și să echipeze autovehiculul corespunzător.

Totodată, polițiștii solicită conducătorilor auto să facă deplasări doar dacă este strict necesar și nu există alt mijloc de transport în zona unde trebuie să se deplaseze.

Pe acelaşi subiect

Polițiștii rutieri recomandă conducătorilor de vehicule să nu oprească sau să staționeze în locuri nepermise, pe traseele mijloacelor de transport în comun, pe trecerile de pietoni sau la colțurile intersecțiilor, pentru a nu obtura vizibilitatea altor conducători auto. De asemenea, oamenii legii solicită pietonilor să circule doar pe trotuare, să traverseze doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric.

Capitala şi 11 judeţe intră în noaptea de joi spre vineri sub Cod portocaliu de ninsori şi viscol puternic, potrivit unei avertizări emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Potrivit meteorologilor, în a doua parte a nopţii de joi spre vineri (5/6 ianuarie), începând cu ora 2:00, şi în cursul zilei de vineri, până la ora 18:00, în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Brăila, Constanţa, Tulcea, Galaţi şi Vrancea, temporar, viscolul va fi puternic, rafalele vântului vor atinge 70 - 85 kilometri/oră, reducând vizibilitatea sub 50 de metri şi local troienind zăpada.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Cum se circulă în Bucureşti. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ de la Brigada Rutieră a Capitalei