Antena Meniu Search
x

Captură record de heroină, la Sighetu Marmaţiei. Doi olandezi au adus în ţară zeci de kilograme de droguri de mare risc (Video)

Doi cetăţeni olandezi au fost reţinuţi la Sighetu Marmației​, după ce în maşina lor au fost găsite 167 de pachete care conţineau 84,3 kg heroină, informează DIICOT.

Captură record de heroină, la Sighetu Marmaţiei. Doi olandezi au adus în ţară zeci de kilograme de droduri de mare risc - politiadefrontiera.ro

Doi cetăţeni olandezi au fost reţinuţi la Sighetu Marmației​după ce în maşina lor au fost găsite 167 de pachete care conţineau 84,3 kg heroină, informează DIICOT.

Politistii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației au depistat doi cetățeni olandezi, un barbat și o femeie, care au introdus ilegal în țară, din Ucraina, peste 84 de kg de heroină. 

Pe numele celor doi olandezi au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 ore.

"La data de 04.03.2019, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Maramureş au dispus reţinerea pentru 24 de ore a suspecţilor H. H. şi K. E. N., cetăţeni olandezi, pentru săvârşirea infracţiunii de introducere în ţară de droguri de mare risc. În fapt, s-a reţinut că, la data de 04.03.2019, la ora 09:33, suspecţii au pătruns pe teritoriul României, prin P.T.F. Sighetu Marmaţiei, dinspre Ucraina, într-un autoturism înmatriculat în Germania.

Cu ocazia controlului efectuat s-a constatat că autoturismul este prevăzut cu un loc special amenajat format prin dublarea porţiunii de şasiu pe suprafaţa aferentă zonei locurilor din faţă ale autoturismului, compartiment realizat prin sudarea de foi de tablă, cu acces din interiorul autoturismului, pe sub scaunului pasagerului din dreapta faţă", anunţă DIICOT.

În compartimentul special amenajat au fost identificate 167 de pachete ce conţineau cantitatea de 84,3 kg heroină.

Astăzi, suspecţii urmează să fie prezentaţi Tribunalului Maramureş cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Acţiunea a fost instrumentată cu sprijinul poliţiştilor de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Captură record de heroină, la Sighetu Marmaţiei. Doi olandezi au adus în ţară zeci de kilograme de droguri de mare risc (Video)