Antena Meniu Search
x

Video Carambol cu patru maşini în Buzău. Sunt cinci victime, o femeie a fost aruncată pe caldarâm

Accident cumplit, ieri, pe drumul european 85, în judeţul Buzău. O maşină care a intrat pe contrasens a provocat o coliziune în lanţ, în care au fost implicate patru autoturisme. O femeie a murit pe loc, după ce a fost aruncată din maşina în care se afla. Alte 5 persoane au ajuns în stare gravă, la spital. Vă avertizez că urmează informaţii cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 09.06.2021, 08:14

Vezi și

Accidentul a avut loc în zona Crucea Comisoaiei. Potrivit martorilor, un şofer nu s-a asigurat atunci când a făcut o depăşire şi a ajuns pe contrasens. S-a ciocnit violent de o maşină cu numere de Iaşi pe care a proiectat-o în alte două. Autoturismele au ajuns în câmp. Mama șoferului ieşean, o femeie de 69 de ani, care stătea pe scaunul din dreapta, a fost aruncată din mașină pe carosabil și a murit pe loc. În accident, alte cinci persoane au fost rănite grav. 

"Au fost implicate 4 autoturisme si s-a soldat acest accident cu o persoană decedată şi încă cinci persoane vătămate corporal care au fost luate la spitalul Judeţean Buzău în vederea acordării îngrijirilor de specialitate", a declarat cms. şef Silviu Dinu - șeful politiei rutiere Buzău.

Şocaţi de ceea ce au văzut, ceilalţi şoferi aflaţi în trafic au tras pe dreapta şi au încercat să dea o mână de ajutor: "BMW-ul din faţa mea, în şanţ, şi cele două maşini avariate foarte rău, o persoană aruncată pe carosabil, o persoană din BMW sub maşină, pe care am ajutat-o să iasă de acolo"

Doi dintre răniţii care au ajuns la Spitalul Judeţean Buzău sunt în stare foarte gravă. În urma accidentului circulația pe drumul european 85 a fost oprită 3 ore. În acest timp, s-au format coloane de mașini pe o distanţă de peste 4 kilometri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Carambol cu patru maşini în Buzău. Sunt cinci victime, o femeie a fost aruncată pe caldarâm