Antena Meniu Search
x

Galerie foto Carambol cu șase mașini, în Sibiu. Patru persoane au fost rănite, după ce autovehiculele s-au izbit violent între ele

Accident în lanț, în Sibiu.  Șase mașini s-au izbit violent pe A1, la km 226, pe sensul Vâlcea - Sibiu. În urma impactului, patru persoane au fost rănite, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 07.01.2024, 14:14

"În urma accidentului au rezultat patru victime, care au nevoie de îngrijiri medicale: o femeie de 54 de ani, un bărbat de 34 de ani, un bărbat de 50 de ani, o femeie de 56 de ani. Toate cele patru victime au traumatisme şi contuzii minore. Sunt transportate la UPU Sibiu conştiente", a precizat Andreea Ştefan.

Șase mașini, implicate în accident

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că a fost vorba despre o coliziune faţă - spate, în care au fost implicate cele şase autoturisme.

"În continuare, traficul pe direcţia Vâlcea - Sibiu este deviat pe DN 7", a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Elena Welter.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Carambol cu șase mașini, în Sibiu. Patru persoane au fost rănite, după ce autovehiculele s-au izbit violent între ele