Antena Meniu Search
x

Curs valutar

CARAMBOL TERIBIL pe DN1, în această dimineaţă! O fetiţă de 5 ani şi mama ei, ÎN STARE CRITICĂ. Micuţa este în stop cardio-respirator (VIDEO)

Accident rutier groaznic pe DN1, în dreptul localității Potrigafu, pe sensul de mers către București. 

de Redactia Observator

la 29.09.2017 , 11:08

UPDATE ora 10:25 - Copilul rrănit în accident este o fetiţă în vârstă de 5 ani. Micuţa are traumatism cranio-cerebral grav, în stop cardiorespirator resuscitat. 

A fost preluată de un elicopter. 

De asemenea, mama fetiței are traumatisme multiple și a fost transportată la spital în Ploiești. În acelaşi accident a mai fost rănit încă un bărbat în vârstă de 40 de ani, care a suferit un traumatism cranian și fractură de picior. Alte două victime, femei, au refuzat transportul la spital.

Articolul continuă după reclamă

Ştirea iniţială:

Pe acelaşi subiect

Accident rutier groaznic pe DN1, în dreptul localității Potrigafu, pe sensul de mers către București. 

Trei autoturisme au fost implicate în accident, iar un copil a fost gasit încarcerat de către echipajele de intervenție. 

La fața locului a fost chemat un elicopter SMURD care va prela băiatul de 6 ani, aflat în stare critică, inconștient. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alte două persoane, dintre care una este mama copilului, au fost preluate de Serviciul de Ambulanța și transportate la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, circulația rutieră pe DN1 București – Ploiești se desfășoară îngreunat la km 39+400 de metri, în zona localității prahovene Potigrafu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » CARAMBOL TERIBIL pe DN1, în această dimineaţă! O fetiţă de 5 ani şi mama ei, ÎN STARE CRITICĂ. Micuţa este în stop cardio-respirator (VIDEO)