Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Carmen Iohannis, la petrecerea din Piaţa Mare a Sibiului: Este foarte bine că se păstrează tradiţia şi spiritul german (Video)

Soţia preşedintelui, Carmen Iohannis, a fost prezentă, în Piaţa Mare din Sibiu, la deschiderea ediției din acest an a CibinFest.

de Redactia Observator

la 20.09.2018 , 23:23

Soţia preşedintelui, Carmen Iohannis, a fost prezentă, în Piaţa Mare din Sibiu, la deschiderea ediției din acest an a CibinFest.

Carmen Iohannis s-a declarat plăcut impresionată de atmosferă, dar şi de berea bună cu specific bavarez.

Soţia preşedintelui a spus că îi place la Sibiu mai mult decât la orice alt festival al berii, chiar şi în Germania de s-ar ţine.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Mă simt foarte bine aici. Este o atmosferă foarte plăcută. Este un loc în care sibienii se simt foarte bine şi este foarte bine că se păstrează tradiţia şi spiritul german, bucuria recoltelor, toamna a sosit. Ne bucurăm şi pentru recolte şi pentru atmosfera şi sperăm să fie tot o atmosfera placută permanent in Sibiu”, a spus Carmen Iohannis.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Carmen Iohannis, la petrecerea din Piaţa Mare a Sibiului: Este foarte bine că se păstrează tradiţia şi spiritul german (Video)