Antena Meniu Search
x

Video Cartier din Cluj-Napoca, ameninţat de un incendiu de vegetaţie. Flăcările au ajuns sub magistrala de gaz a oraşului

Incendiile de vegetaţie se extind tot mai mult şi ameninţă comuniţăti întregi de oameni. A fost panică în această după amiază într-un cartier din Cluj-Napoca, după ce vegetaţia de pe malul unui lac din apropiere a fost incendiată. 

de Redactia Observator

la 28.03.2022, 17:39

Vezi și

Flăcările mari s-au extins ameninţător către blocurile aflate la doar câţiva metri distanţă, şi doar intervenţia rapidă a pompierilor a făcut ca incendiul să nu ia proporţii şi mai mari. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, însă flăcările au ajuns chiar sub magistrala de gaz a oraşului. 

Cel mai probabil, spun oamenii, focul a fost aprins de mai mulţi oameni care îşi fac veacul pe terenurile din zonă, dar acest lucru va fi stabilit de politişti, care au deschis deja o anchetă. Între timp, în altă localitate din judeţ, la Băişoara, peste 150 hectare de pădure ard de mai bine de 3 zile. Pompierii încă lucrează la lichidarea focarelor, iar dacă incendiul va lua amploare, forţele vor fi suplimentate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cartier din Cluj-Napoca, ameninţat de un incendiu de vegetaţie. Flăcările au ajuns sub magistrala de gaz a oraşului