Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Casă distrusă complet de flăcări, în Mehedinţi. Proprietarul a uitat mai multe lumânări aprinse: "Nu mai aveai ce să stingi. A luat foc acoperişul direct"

Seară de foc pentru pompieri! O casă din judeţul Mehedinţi a fost înghiţită de flăcări uriaşe, după ce proprietarul a lăsat mai multe lumânări aprinse. În ciuda intervenţiei prompte a vecinilor şi a pompierilor, focul s-a extins la cablurile de curent electric, iar o stradă întreagă a rămas în beznă. Din fericire, bărbatul a scăpat cu viaţă. Incendiu uriaş a fost şi în judeţul Caraş-Severin, acolo unde o bătrână de 80 de ani a ajuns la spital cu un atac de panică, după ce şi-a văzut casa cuprinsă de foc.

de Redactia Observator

la 14.10.2024 , 08:15

Incendiul a izbucnit la puţin timp după lăsarea întunericului în comuna mehedinţeană Izvoru Bârzii. Proprietarul casei a aprins câteva lumânări şi a ieşit la fântână să scoată apă. În fracţiune de secundă, mai multe materiale plastice din casă au luat foc. Nu a lipsit mult şi întreaga locuință a fost înghițită de flăcări.

"Am auzit o pocnitură din casă. Am ieşit afară. Am mai stat puţin, pentru că la început am crezut că e o petardă, ceva. S-a mai auzit o dată o pocnitură şi atunci am văzut cum ieşea flacăra", povesteşte o vecină.

"Am ieşit afară. Am văzut flăcări şi am sărit cu toţii să vedem despre ce e vorba. Au fost flăcări mari, mari", spune o altă vecină.

Vezi și

Casa a fost distrusă în totalitate

Pe acelaşi subiect

Speriaţi că flăcările s-ar putea extinde şi la locuințele lor, vecinii bărbatului au încercat să stingă ei, până la sosirea pompierilor.

"Deja flăcările se extinseseră. Fratele căra cu găleata apa, încerca să le stingă de zor. După aceea, noi când am văzut, am strigat la vecinul. Am tras furtunele din noastre din curte, să-i ajutăm. Vă daţi seama, că stăm puţin mai în sus de ei. Dacă veneau flăcările pe noi, se întâmpla şi la noi la fel​", povesteşte vecina.

"Nu mai aveai ce să stingi, doamnă! Nu aveai cum! Păi a luat foc acoperişul direct", spune fratele proprietarului

Întreaga stradă a rămas în beznă, după ce vâlvătaia s-a extins până la cablurile de curent electric.

Flăcări puternice au fost şi pe o stradă din Caransebeş, acolo unde podul unei case, cât şi acoperişul unei locuinţe din vecinătate, au fost distruse de foc. Proprietara imobilului în care a izbucnit incendiul, o bătrână de 80 de ani, a ajuns la spital, după ce a suferit un atac de panică. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Luaţi vitamine doar după ce consultaţi un medic?
Observator » Evenimente » Casă distrusă complet de flăcări, în Mehedinţi. Proprietarul a uitat mai multe lumânări aprinse: "Nu mai aveai ce să stingi. A luat foc acoperişul direct"