Antena Meniu Search
x

Casa terorii, în Ialomiţa. Tânăr de 20 de ani, acuzat că a sechestrat o minoră de 15 ani, apoi ar fi abuzat-o sexual în repetate rânduri

Un tânăr de 20 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat că ar fi lipsit de libertate în mod ilegal o minoră de 15 ani din comuna Stelnica, pe care ar fi agresat-o fizic şi ar fi ameninţat-o, informează joi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ialomiţa.

de Redactia Observator

la 29.06.2023, 16:18

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

"Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în data de 28 iunie a.c., un tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Feteşti, ar fi lipsit de libertate în mod ilegal o minoră de 15 ani, din comuna Stelnica, pe care ar fi agresat-o fizic şi ar fi ameninţat-o. În urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe tânărul de 20 de ani, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Ialomiţa.

De asemenea, pe numele tânărului a fost emis ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de 5 zile, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de "lipsire de libertate, act sexual cu minor, violenţă în familie şi ameninţare".

Cercetările sunt continuate de către poliţişti sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Feteşti, în vederea probării întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Casa terorii, în Ialomiţa. Tânăr de 20 de ani, acuzat că a sechestrat o minoră de 15 ani, apoi ar fi abuzat-o sexual în repetate rânduri