Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Un adolescent s-a aruncat dintr-o maşină care se răsturna, iar şoferul a rămas blocat sub caroserie. Cascadorie pe o şosea din Vaslui

Un accident spectaculos a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în judeţul Vaslui, unde un autoturism în care se aflau un adult şi un adolescent s-a răsturnat. Adultul a fost găsit prins sub autovehicul, iar adolescentul a povestit că s-a aruncat din maşină. Ambii au fost duşi la spital, având numeroase fracturi şi traumatisme.

de Redactia Observator

la 18.08.2024 , 07:24

- ISU Vaslui

Evenimentul rutier s-a produs cu puţin înainte de miezul nopţii, în comuna vasluiană Dumeşti, pe drumul naţional 15D, unde un autoturism a derapat şi s-a răsturnat în afara şoselei, într-o intersecţie.

Când echipajele de salvare au ajuns la locul accidentului, au găsit un bărbat de 30 de ani prins sub maşină. El era în viaţă şi conştient, iar primele date arătau că a fost aruncat din autoturism în timp ce acesta se răsturna. Bărbatul era, conform primelor declaraţii, şoferul.

Ce le-a povestit tânărul poliţiştilor

Articolul continuă după reclamă

Un adolescent de 16 ani, care se afla în autoturism, a fost găsit ieşit din autovehicul. El le-a povestit salvatorilor că s-a aruncat din maşină, potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Vaslui.

Amândouă victimele, care au multiple fracturi şi traumatisme, au fost preluate de echipajele Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.

În urma accidentului, rezervorul autoturismului s-a spart, pompierii acţionând pentru curăţarea carosabilului. Poliţiştii urmează a stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Un adolescent s-a aruncat dintr-o maşină care se răsturna, iar şoferul a rămas blocat sub caroserie. Cascadorie pe o şosea din Vaslui