Antena Meniu Search
x

Video Castelul Bran a fost asaltat de pisici. Cele mai frumoase feline și-au etalat farmecele, sub privirile admiratorilor: "Ceva minunat!"

Sunt frumoase, răsfățate, au șapte vieți și cad mereu în picioare. Pisicile sunt atât de spectaculoase, încât la concursurile de frumusețe atrag sute de admiratori. Castelul lui Dracula a fost scena pe care şi au etalat farmecele în acest weekend feline din peste 20 de rase. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 02.07.2023, 20:28

Vezi și

Castelul Bran a fost asaltat de pisici. Cele mai spectaculoase exemplare s-au luptat pentru titlul de cea mai frumoasă felină din rasa lor. El este Vegas von Felinissima, un British Longhair campion mondial, şi domină scena. 

Crescătoare de pisici: Este un pisic foarte apreciat pentru corpul masiv, pentru perfecţiunea feţei, cap rotund, ochi verzi, toate calităţile pe care trebuie să le îndeplinească un British. Este foarte drăguţ, calm, are puiuţi acasă şi se joacă cu ei, linge mămica. Adică se comportă foarte frumos, ca un tătic responsabil. 

Un motan polonez din rasa Maine Coon îşi priveşte imperial admiratorii. 

Claudiu Loghin, reporter Observator: Aşa arată Maine Coon, rasa cunoscută oficial drept cea mai mare rasă de pisici domestice din lume. Sunt pisici inteligente, active, adoră mişcarea în apartament sau în aer liber. 

Pe acelaşi subiect

Fiecare pisică e unică în felul ei

Stăpân pisică: Asta de 3 luni şi 3 zile caştigă tot ce se poate, câştiga în toate competiţiile. Mai are puţin şi face şase luni. E favorita tuturor juriilor. 

Stăpân pisică: Ca rasă sunt foarte, foarte iubitori, jucăuşi. Este un lucru de nedescris, deci sunt... exact ca un copil. Ceva minunat!

La Bran, au fost și exemplare de pisici Transilvănene, o rasă românească, în curs de omologare. Specificul lor... 50 de nuanțe de gri. 

Crescătoare de pisici: Ei au un lucru special pentru că s-au născut albi. Dar acum, puteţi vedea, blana lor a început să se schimbe. 

Alexandru Elian, organizator: Sunt pisici care, până acum două generaţii erau pe stradă, în zona Arad - Timişoara, zona de vest, zona subcarpatică a României. Au un colorit extrem de special. 

Sunt o rasă sănătoasă. Noi am făcut 120 de teste genetice ca să verificăm că nu sunt probleme de ordin medical în rasă şi nu sunt. 

Juriul care a ales cea mai frumoasă pisică din concurs a fost format din cinci arbitri din Olanda, Marea Britanie, Germania și Statele Unite ale Americii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Castelul Bran a fost asaltat de pisici. Cele mai frumoase feline și-au etalat farmecele, sub privirile admiratorilor: "Ceva minunat!"