Antena Meniu Search
x

Video Cele mai frumoase pisici din toată lumea s-au întrecut la Bucureşti. "Am călătorit 1.000 km pentru spectacol"

Toate pisicile sunt frumoase, dar unele sunt mai frumoase decât altele. Acesta pare să fie principiul după care s-a desfăşurat marea expoziţie de feline de la Bucureşti -  SofistiCAT. 200 de pisici din toată lumea s-au întrecut pentru a obţine titlul de cea mai frumoasă felină. La expoziţie a fost şi un stand dedicat adopţiilor.

de Redactia Observator

la 26.03.2023, 21:20

Vezi și

Pisica din imagini este Euphoria, are şase luni şi atrage toate privirile la SofistiCAT. A venit tocmai din Slovacia şi mai are acasă alţi 30 de fraţi şi surori. "Ieri a câştigat best in show şi azi a fost nominalizată la best in show. Am călătorit 1.000 de kilometri doar pentru acest spectacol. Doar ca să mă mândresc cu pisicile mele", spune Ian, stăpân pisică.

SofistiCAT. 200 de pisici s-au întrecut pentru premiul cel mare

În total, 200 de pisici din toată lumea s-au întrecut pentru premiul cel mare. Corina este medic veterinar şi are nouă pisici. A venit la expoziţie doar cu Moonlight. "Este un pui junior de fapt, are şapte luni şi două săptămâni. Piesa de rezistenţă din felisă", spune ea. 

"Aici avem un exemplar de british short hair crem. Îl cheamă Urs. Pasiunea pentru pisici a pornit acum opt ani. Nu este un lucru uşor, dar doar cu pasiune şi iubire şi multă atenţie reuşim să mergem în continuare", crede o stăpână de pisici. 

Pe acelaşi subiect

"Sfinxul mi-a plăcut. Ochii sunt foarte diferiţi de alte pisici. Celelalte erau speriate, dar au fost foarte drăguţe", povesteşte o fată.

Au fost şi pisici adoptate

Cine s-a îndrăgostit de pisici, a avut de unde alege. A existat şi un stand dedicat adopțiilor. "Mai avem şapte pisicuţe disponibile pentru adopţie. Deja prima pisicuţă şi-a găsit adoptator mai devreme şi a plecat la casa ei. Ieri s-au adoptat 10 şi astăzi una. Oamenii interacţionează live cu o pisicuţă şi e altfel feelingul, altfel se simte conexiunea şi sunt mult mai deschişi", spune Mihaela, membru asociaţie TNR.

SofistiCAT este cel mai important eveniment de acest gen din sud-estul Europei şi unul dintre cele mai populare în România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Inedit » Cele mai frumoase pisici din toată lumea s-au întrecut la Bucureşti. "Am călătorit 1.000 km pentru spectacol"