Antena Meniu Search
x

Video "Cât au fost de iubiţi să plece înveliţi în pătură". Gemenii Sebi şi David au murit lângă bunica lor, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Femeia, în stare gravă

Tragedie într-o comună din Dolj! Doi fraţi de 9 ani au murit în somn seara trecută. Pompierii cred că, gemenii, împreună cu bunica lor, s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la soba din cameră. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

de Redactia Observator

la 11.03.2024, 20:12

Vezi și

Gheorghe Anghel, bunicul gemenilor​: Sebi dormea acolo, David dormea aici, iar soţia dormea între ei.  Am strigat, după am început să le fac masaj la inimă, au venit şi vecinii. 

Gemenii Sebi şi David au murit lângă bunica lor

Bunicul gemenilor şi-a dat seama că ceva nu este în regulă când soţia nu a ieşit dimineaţa din cameră. Când a intrat în încăpere, singura care mai dădea semne de viaţă era femeia de 51 de ani. În zadar au încercat medicii chemaţi de urgenţă să îi resusciteze pe copii. 

Gheorghe Anghel, bunicul gemenilor: Au fost sufletul şi viaţa mea. Aşteptam dimineaţa să mă trezesc, să îi văd cu zâmbetul pe buze. Le-am spus "Noapte bună!" când am plecat să mă culc. Nici nu crezut cât au fost de veseli şi cât au fost de iubiţi să plece înveliţi în pătură. 

Pe acelaşi subiect

Pompierii cred că băieţii s-au intoxicat cu monoxid de carbon, provenit de la o sobă cu lemne înfundată. 

Gheorghe Anghel, bunicul gemenilor: De 10 ani de zile e aceeaşi sobă, ne-am încălzit, eu m-am îngrijit, am scuturat soba, am schimbat ce a fost nevoie pe la coşuri. Aseară, când eu m-am culcat, nu mai era foc în sobă. Nu văd de unde a venit monoxidul de carbon. 

Soţia bărbatului a fost transferată de urgenţă la spitalul din Craiova. 

Cristiana Geormăneanu, SCJU Craiova: La prezentare, pacienta era cu status confuzional a primit îngrijiri medicale de urgenţă. Acum se află internată în clinica de terapie intensivă cu suspiciunea de intoxicaţie de monoxid de carbon. 

David şi Sebi au fost abandonaţi de mamă când nu aveau nici doi ani, iar tatăl nu i-a mai vizitat de mai mulţi ani ani. Bunicii şi-au dedicat viaţa celor doi nepoţi. 

Gheorghe Anghel, bunicul gemenilor: I-am iubit, au fost sufletul meu. Tot ce au vrut ei pe lumea asta, tot ce a fost mai bun şi mai scump. Erau foarte buni la şcoală, erau foarte cuminţi, n-au făcut o prostie toată viaţa lor, ei nu au supărat pe nimeni. Mă suna de 100 de ori pe zi. "Tata, vreau aia!". Tata imediat venea. Indiferent unde aş fi fost.  Au fost sufletul şi viaţa mea, nu ştiu dacă mai pot să trăiesc fără ei. 

Copiii au câştigat zeci de medalii la diferite concursuri şcolare. 

Bunic: De la Limba Română, de la Matematică, de la Engleză. Toate medaliile lor. 

La şcoala din localitate, colegii au scris pe foi mesaje de adio pentru prietenii lor. 

Dana Dobrescu, învăţătoare: Au participat la foarte multe concursuri judeţene, naţionale, au fost la festivaluri, copii deosebiţi. Lacrimile nu se mai opresc de azi dimineaţă. O mămică m-a sunat, dar ma refuzat să cred că este despre copiii mei, cu toate că a fost ca o presimţire. Azi dimineaţă când am auzit pompierii am avut o strângere de inimă. Ei au avut ceva deosebit. Ochii lor, comportamentul lor, privirea lor, deci, totul poate să ne amintim mereu de ei. 

Bărbat: Copiii ăştia, i-a crescut bunică-su mai mult decât i-ar fi crescut părinţii lor. 

Monoxidul de carbon mai este numit şi "ucigaşul tăcut". Pe măsură ce este inhalat înlocuieşte oxigenul din corp până când plămânii cedează. Necropsia va decide cu exactitate cauza decesului.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Cât au fost de iubiţi să plece înveliţi în pătură". Gemenii Sebi şi David au murit lângă bunica lor, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Femeia, în stare gravă