Antena Meniu Search
x

Video Cât costă acum o noapte de cazare la un hotel de 2 stele, în Mamaia. Săptămâna trecută prețul era de 200 de lei

Litoralul românesc ne arde la buzunar! De astăzi este vârf de sezon, iar preţurile urcă şi ele vertiginos. În funcţie de numărul de stele pe care hotelul îl are, tariful pentru o noapte de cazare creşte.

de Redactia Observator

la 01.07.2024 , 09:14

Oficial astăzi este prima zi cu tarife mai mari pe litoral, vorbim de majorări la recepţie dar şi cei care îşi cumpără vacanţa de acum.

Prețuri mai mari pe litoral

Pentru cei care şi-au plătit vacanţele din timp, această majorare nu îi afectează. Creşterea pe litoral va fi de 10% -15% şi nu toţi hotelierii o aplică de la 1 iulie, mulţi dintre ei o vor face de la data de 5 iulie.

Vezi și

La un hotel de 2 stele din Mamaia acum preţul este de 229 de lei, iar săptămâna trecută era de 200 de lei, iar la un hotel de 3 stele plătim acum 240 de lei. Dacă vorbim de staţiunea Eforie Nord, o staţiunea foarte aglomerată, acum plătim la un hotel de 2 stele 207 lei, iar săptămâna trecută plăteam 171 de lei.

Agenţiile de turism de pe litoral ne-au transmis că pentru perioada următoare gradul de ocupare pe litoralul românesc este de 60% - 70%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Evenimente » Cât costă acum o noapte de cazare la un hotel de 2 stele, în Mamaia. Săptămâna trecută prețul era de 200 de lei