Antena Meniu Search
x

Video Cât de dificile sunt probele pentru posturile de soldaţi scoase la concurs de MApN. Data trecută, 6 din 10 candidaţi le-au picat

Ministerul Apărării Naţionale vrea să dea uitării campania trecută de recrutare care a fost un eşec şi revine cu ofertă de aproape patru mii de posturi ca să întregească armata. Data trecută, 6 din 10 candidaţi au picat la proba fizică şi testul psihologic, aşa că autorităţile s-au gândit să demonstreze tinerilor că probele nu sunt misiune imposibilă. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 15.05.2024 , 13:43

Candidaţii trebuie să parcurgă 2 km într-un timp de maxim 10 minute şi 30 de secunde. Prima a fost proba traseului aplicativ, acolo unde candidaţii trebuie să scoată un timp maximum de 10 minute şi 50 de secunde, urmeată proba de alergare, apoi testarea psihologică.

Toate aceste 3 probe sunt eliminatorii, iar cei care sunt declaraţi admişi şi trec de probe vor urma să îmbrace uniforma militară. MApN scoate o nouă campanie de recrutare la concurs, este vorba de 3.800 de posturi de soldaţi gradaţi profesionişti, adresate tuturor din ţară, din toate judeţele. 

Calendarul înscrierilor

Vezi și
  • Înscrierea candidaților: 7 mai – 3 iunie 2024
  • selecția candidaților: 13 mai –  7 iunie 2024
  • examinarea medicală (în cadrul unităților sanitare militare): 20 mai – 14 iunie 2024
  • termen final de întocmire a dosarelor de candidat: 2 iulie 2024.

Mai multe informaţii şi detalii despre procesul de recrutare pot fi regăsite la următorul LINK.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 8 voturi
Întrebarea zilei
Aţi folosit aerul condiţionat zilnic în ultima perioadă?
Observator » Evenimente » Cât de dificile sunt probele pentru posturile de soldaţi scoase la concurs de MApN. Data trecută, 6 din 10 candidaţi le-au picat