Antena Meniu Search
x

Cătălin Cherecheş, filmat într-o benzinărie din Ungaria, când încerca să cumpere cartele SIM. Era agitat şi îmbrăcat sport

Cătălin Cherecheş nu vrea să se întoarcă în România. Fostul primar din Baia Mare refuză să îşi dea acordul pentru o extrădare rapidă. Între timp, au apărut noi imagini care îl surprind pe Cherecheş într-o benzinărie din Ungaria, în timp ce cumpără cartele SIM pentru telefon. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 04.12.2023, 14:11

Vezi și

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum Cătălin Cherecheş intră într-un magazin pentru a cumpăra cartele telefonice SIM.

Vizibil agitat şi îmbrăcat sport exact cum l-a descris taximetristul care l-a dus din Baia Mare în Satu Mare, fostul primar nu reuşeşte să-şi ducă planul la bun sfârşit.

După ce fostul edil a refuzat extrădarea în România, procurorii iau în calcul varianta mai anevoioasă: astfel Cherecheş ar putea ajunge în ţară în următoarele 3-6 luni. 

Cătălin Cherecheş se află în prezent în arestul poliţiei din Augsburg, iar în zilele următoare va fi transferat într-un penitenciar din Munchen, unde a stat şi Adolf Hitler.

Pe acelaşi subiect

Cătălin Cherecheş nu poate lua legătura cu familia, inclusiv soţia. Singura persoană cu care a stat de vorbă este avocatul său. 

Socrii săi au fost prezentaţi astăzi magistraţilor de la Tribunalul Mureş în vederea prelungirii mandatului de arestarea preventivă.

Cei doi au ajuns în spatele gratiilor după ce soacra lui Cătălin Cherecheş a încercat să mituiască o judecătoare din complet pentru a obţine o pedeapsă mai blândă pentru ginerele ei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Cătălin Cherecheş, filmat într-o benzinărie din Ungaria, când încerca să cumpere cartele SIM. Era agitat şi îmbrăcat sport