Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cătălin Ioniță dezvăluie motivul demisiei de la Poliția Română: "Voi merge până în pânzele albe să arăt adevărul"

Cătălin Ioniță dezvăluie, pentru Observator, motivul pentru care a decis să ceară încetarea detaşării la conducerea Poliției Române.

de Redactia Observator

la 27.06.2018 , 11:12

Cătălin Ioniță dezvăluie, pentru Observator, motivul pentru care a decis să ceară încetarea detaşării la conducerea Poliției Române.

Șeful Poliției Române a anunțat, miercuri, că a fost informat de DNA că are calitatea de suspect într-un dosar instrumentat de această instituție.

"Am fost sunat luni. Mi s-a comunicat calitatea de suspect", a precizat Ioniță, care nu a dorit să comenteze informațiile potrivit cărora ar fi acuzat de trafic de influență.

Articolul continuă după reclamă

Acesta a adăugat că este decis să meargă până la capăt pentru a-și apăra reputația.

Pe acelaşi subiect

"Am decis să fac un pas înapoi. Voi merge până în pânzele albe ca să arăt adevărul. Din respect pentru procurori nu fac niciun comentariu până nu lămuresc lucrurile. Odată lămurite, lucrurile se vor clarifica", a mai spus Cătălin Ioniță.

Șeful Poliției Române, chestor principal de poliție Cătălin Ioniță, a solicitat ministrului afacerilor interne încetarea împuternicirii în funcția de inspector general al Poliției Române.

Chestorul principal Cătălin Ioniță a fost împuternicit în funcția de șef al Poliției Române la data de 17 ianuarie 2018 pentru o perioadă de 6 luni.

Seful Politiei Romane, Catalin IOnita, urmarit penal de DNA

După anunțul de marți, la conducerea Poliției Române a fost numit chestorul general de poliție Ioan Buda are o vechime de 28 de ani în MAI, iar în perioada 2015-2016 a ocupat funcția de secretar de stat, șef al Departamentului Ordine și Siguranță Publică, poziție din care a coordonat inclusiv activitatea Poliției Române.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Cătălin Ioniță dezvăluie motivul demisiei de la Poliția Română: "Voi merge până în pânzele albe să arăt adevărul"