Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Gestul sfâşietor al iubitului Cătălinei, tânăra care a murit într-un teribil accident la Iaşi! Tânărul a lăsat un mesaj emoţionant chiar la locul accidentului

Iubitul Cătălinei Bontă, tânăra studentă la Psihologie care a murit într-un accident la Iaşi, a lăsat un mesaj sfâşietor la locul accidentului.

de Redactia Observator

la 08.12.2017 , 09:58

Iubitul Cătălinei Bontă, tânăra studentă la Psihologie care a murit într-un accident la Iaşi, a lăsat un mesaj sfâşietor la locul accidentului.

Tânărul a construit o căsuţă din lemn pe care a lăsat un mesaj alături de o poză cu ei. Iubitul Cătălinei a montat apoi căsuţa chiar în locul în care iubita lui a murit în urmă cu trei zile.

Iubitul tinerei a lasat un mesaj de adio chiar in locul in care Catalina Bonta a murit in accident
Articolul continuă după reclamă

"Numai ploaia a rămas să îmi îngâne lacrimile. În fiecare clipă îmi spun că am să te visez doar o clipă şi trec aşa ore şi zile...Oare cât preţuieşte tristeţea care a putut zdrobi o inimă? Oare aş putea să cer măcar o singură clipă cu tine? Oare dacă aş adăuga viaţa mea pe deasupra aş primi...Cu toată dragostea, Andrei", e mesajul scris de iubitul fetei.

Pe acelaşi subiect
Catalina Bonta a murit intr-un accident rutier produs in localitatea Carlig din Iasi

Cătălina Bontă a murit marţi, 5 decembrie, în urma unui accident în zona localităţii Cârlig din Iaşi, după ce maşina condusă de verişoara sa a intrat pe contrasens şi a fost lovită în plin de un Voskswagen Passat.

Tânăra se afla pe scaunul din dreapta şi se deplasa din Vânători spre Iaşi. Impactul a fost atât de puternic încât Cătălina a murit pe loc. Verişoara sa a fost grav rănită şi a ajuns la spital.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Gestul sfâşietor al iubitului Cătălinei, tânăra care a murit într-un teribil accident la Iaşi! Tânărul a lăsat un mesaj emoţionant chiar la locul accidentului