Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mesajul emoţionant al iubitului Denisei, tânăra care a murit în groaznicul accident de la Lugoj: 'Mi-ai luat tot ce aveam mai drag'

Iubitul Denisei, tânăra de 19 ani care a murit în groaznicul accident de la Lugoj, a postat un mesaj emoţionant după ce a aflat că iubita sa şi-a pierdut viaţa.

de Redactia Observator

la 04.12.2017 , 16:59

Iubitul Denisei, tânăra de 19 ani care a murit în groaznicul accident de la Lugoj, a postat un mesaj emoţionant după ce a aflat că iubita sa şi-a pierdut viaţa.

Elly, iubitul Denisei, din comuna Mătăsari, judeţul Gorj, l-a acuzat pe şoferul BMW-ului care a provocat tragedia că este vinovat de moartea iubitei sale: 'Mi-ai luat tot ce aveam mai drag!'.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

"Nu îmi vine sa cred așa ceva...Sunt in stare de șoc 😭 de ce tocmai tu de ce Dumnezeu a vrut sa te ia așa devreme nu pot sa cred așa ceva 😭😭😭 Cine ma mai enervează pe mine cine ma mai stresează cine îmi mai spune mie ca ma iubește și ca nu poate sa stea fără mine 😭😭 Cine inima mea cine 😭😭Numai pot nu pot sa cred așa ceva 😭😭 Inima mea refuza sa mai bată fără tine tu erai tot ce aveam mai drag tot ce iubeam mai mult pe lumea asta 😭😭Refuz sa cred ca nu mai ești printre noi refuz sa cred ca Dumnezeu te-a vrut acolo sus 😭😭 Mi-ai lăsat un gol in inima pe care nimeni nu-l poate umple nimeni nu ma va mai iubi așa cum ai făcut-o tu 😭😭😭 Te iubesc și te voi iubi toata viața mea suflețelul meu vei rămâne etern in inima mea😭😭 Ma uit in jurul meu și te văd doar pe tine îți văd zâmbetul tău frumos care ma făcea și pe mine sa zâmbesc îți văd ochișorii tai plini de iubire😭😭 Refuz sa cred ca numai ești 😭😭 Vei rămâne mereu in inima și suflețelul meu iubirea mea 😭😭 Nu te voi uita niciodată Denisa mea", a scris tânărul pe Facebook.

Denisa Cruceru, din comuna Băleşti, judeţul Gorj, şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, într-un teribil accident rutier produs pe şoseaua de centură a oraşului Lugoj.

Ea se afla într-un autoturism marca BMW, condus de un tânăr de 21 de ani, alături de patru colegi cu care mergea la facultate la Timişoara.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Mesajul emoţionant al iubitului Denisei, tânăra care a murit în groaznicul accident de la Lugoj: 'Mi-ai luat tot ce aveam mai drag'