Antena Meniu Search
x

Video Câte ore pierde un şofer în traficul din Bucureşti într-un singur an. Capitala, în topul celor mai aglomerate oraşe din lume

Este oficial, Capitala se află în topul celor mai aglomerate oraşe din lume. Deşi şoferii pierd ore bune în trafic, aceştia nu ar renunţa pentru nimic în lume la maşină, iar asta o demonstrează un studiu realizat la finalul anului 2023. Mai mult, aceştia mai mult stau pe loc decât să meargă. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 12.01.2024, 08:29

Vezi și

Studiul a fost realizat la finalul anului 2023, cu datele strânse din ţările din întreaga lume. Concret, Bucureştiul se clasează pe al optulea loc, când vorbim de cel mai greu trafic din întreaga lume. Potrivit rezultatelor studiului, şoferii din Bucureşti reuşesc să parcurgă 10 kilometri, într-un timp de 27 de minute. Este totuşi o medie, pentru că ştim bine că la orele de vârf timpul devine mult mai lung.

Cele mai aglomerate oraşe din lume

Înregistrăm iată o creştere a acestui timp, faţă de anul 2022, vorbim de distanţa de la Nord la Sud, dacă e să calculăm pe capitala României. La finalul anului, un şofer din Bucureşti pierde aproape 150 de ore în trafic, stând mai mult pe loc decât să se deplaseze cu maşina. Printre primele locuri se află Londra, Toronto, dar şi Dublin. Cele mai bune rezultate sunt înregistrate însă în USA, acolo unde distanţa de 10 kilometri este parcusă cu maşina în 9 minute. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Câte ore pierde un şofer în traficul din Bucureşti într-un singur an. Capitala, în topul celor mai aglomerate oraşe din lume