Antena Meniu Search
x

Accident teribil pe DN 21 Slobozia-Brăila, după ce o mașină a intrat cu viteză în clădirea pasajului pietonal din zona combinatului

Centrul Infotrafic a transmis, în această dimineață, că o persoană este căutată, după ce, în urma unui accident teribil produs pe un drum din județul Brăila, a fost proiectată prin parbriz. Polițiștii au comunicat, ulterior, că informația nu se confirmă.

de Redactia Observator

la 19.10.2022, 09:22

Teribil accident în Brăila: o persoană aruncată prin parbriz este căutată de polițiști, o alta a fost descarcerată - Arhiva / imagine ilustrativă

UPDATE 9:10. IPJ Brăila: În mașină era doar o persoană

Reprezentanții IPJ Brăila au transmis că în mașina implicată în accident se afla o singură persoană, nu două, așa cum a anunțat inițial Centrul Infotrafic. De asemenea, nu se confirmă informația o persoană a fost aruncată prin parbriz.

"În această dimineață, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe DE 584, pe sensul de mers Albina - Brăila, ar fi pierdut controlul asupra volanului și a întrat în clădirea pasajului pietonal din zona combinatului. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a șoferului, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", a informat IPJ Brăila.

Pe acelaşi subiect

Știrea inițială:

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este oprit pe DN 21 Slobozia-Brăila, între localitățile Vărsătura și Albina, județul Brăila, după ce o mașină, în care se aflau două persoane, s-a izbit violent de parapetul median.

Căutat de polițiști, după ce a fost aruncat prin parbriz

În urma impactului, o persoană a fost proiectată prin parbriz și este căutată în proximitatea producerii evenimentului. "Circulația este oprită pe DN 21 Slobozia-Brăila, între localitățile Vărsătura și Albina, județul Brăila, după ce un autoturism, în care se aflau două persoane, a impactat parapetul median.

În urma accidentului, o persoană a fost proiectată prin parbriz, fiind căutată în proximitatea producerii evenimentului. Se estimează reluarea normală a traficului în 45-60 de minute", transmis Centrul Infotrafic într-un comunicat.

O altă persoană care se afla în mașină a fost descarcerată, fiind evaluată medical.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Evenimente » Accident teribil pe DN 21 Slobozia-Brăila, după ce o mașină a intrat cu viteză în clădirea pasajului pietonal din zona combinatului