Antena Meniu Search
x

Video Două persoane şi-au pierdut viaţa şi una a fost rănită pe "drumul morţii" E 85, după ce maşinile în care se aflau s-au izbit în plin la ieşire din Adjud

Două persoane şi-au pierdut viaţa, iar o a treia a fost rănită, după ce trei autoturisme s-au izbit pe "drumul morţii" E85, în Adjud.

de Redactia Observator

la 18.10.2022, 14:54

Vezi și

Din primele informaţii, unul din şoferi a virat la stânga pentru a intra pe un drum agricol, moment în care a intrat în coliziune cu un alt vehicul. O a treia maşină nu a mai putut evita impactul şi a intrat, la rândul său, în coliziune cu cel de-al doilea autoturism, informează reporterul Observator Adrian Obreja.

În urma impactului, o femeie, pasageră pe scaunul din dreapta a primei maşini a murit pe loc. După zeci de minute şi şoferul primului autoturism a fost declarat mort de salvatori. Şoferul din al doilea autoturism a fost rănit uşor. 

Accidentul a avut loc, marţi, în jurul orei 11:30, la ieşire din Adjud, către Focşani. Potrivit Poliţiei, două din autoturismele implicate sunt înmatriculate în Vrancea, iar al treilea în judeţul Ilfov.

Ce spun poliţiştii 

Pe acelaşi subiect

La data de 18 octombrie, în jurul orei 11.45, un bărbat, în vârstă de 61 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN2 E85, din direcția Adjud - Focsani, a efectuat um viraj la stânga pentru a pătrunde pe un drum agricol, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus din contrasens, de către un bărbat din mun. București.

În urma impactului, un al treilea autoturism, care se deplasa dinspre Focșani inspre Adjud, a intrat în coliziune ușoară cu cel de-al doilea autoturism.

A rezultat decesul unei femei, în vârstă de 68 de ani, pasageră dreapta față în primul autovehicul și a conducătorului auto din același autoturism, precum si rănirea usoară a conducătorului auto din cel de-al doilea autoturism.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Două persoane şi-au pierdut viaţa şi una a fost rănită pe "drumul morţii" E 85, după ce maşinile în care se aflau s-au izbit în plin la ieşire din Adjud