Antena Meniu Search
x

Video Cauza morții lui Alexei Navalnîi. Ipoteza lui Kiril Budanov, şeful serviciilor secrete ucrainene

Alexei Navalnîi a murit din cauze naturale. Aceasta este ipoteza lui Kiril Budanov, şeful serviciilor secrete ucrainene. 

de Redactia Observator

la 27.02.2024, 11:11

Vezi și

Potrivit acestuia, cel mai cunoscut critic al lui Vladimir Putin a decedat în închisoarea din Siberia din cauza unui cheag de sânge. Trupul neînsufleţit al lui Nalvany a fost înmânat mamei acestuia, la aproape 8 zile de la decesul învăluit în mister. Înmormântarea liderului opoziţiei ruse ar urma să aibă loc la sfârşitul săptămân.

Echipa lui Navalnîi susţine că acesta era la un pas să fie eliberat

Echipa lui Alexei Navalnîi a declarat că un schimb de prizonieri care l-ar fi inclus pe acesta era aproape de a fi finalizat chiar înainte de moartea sa în închisoare. Maria Pevcikh, aliată a lui Navalnîi, spune că acesta a fost ucis pentru că Putin nu putea tolera gândul că era liber, informează Mediafax.

Criticul Kremlinului, în vârstă de 47 de ani, a murit pe 16 februarie după ce a petrecut mai mult de trei ani în spatele gratiilor, provocând indignarea și condamnarea liderilor occidentali și a susținătorilor săi.

Potrivit Reuters, Maria Pevcikh a afirmat că Navalnîi a fost ucis o zi mai târziu pentru că Putin nu putea tolera gândul că era liber. Întrebată în legătură cu aceste afirmații în timpul unei ședințe de informare obișnuite, purtătoarea de cuvânt a guvernului german a refuzat să comenteze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Cauza morții lui Alexei Navalnîi. Ipoteza lui Kiril Budanov, şeful serviciilor secrete ucrainene