Antena Meniu Search
x

Brazi licitaţi pentru o cauză nobilă, la Bistriţa. Localnicii au strâns bani pentru cei care şi-au pierdut, într-un accident cumplit, 4 din cei 9 copii

Comunitatea din Bistriţa s-a reunit la parada anuală a brăduţilor ca să strângă bani pentru cei care acum câteva luni şi-au pierdut 4 dintre cei 9 copii.

Vezi și

Un dar din suflet, de sărbători, pentru o familie distrusă de o tragedie cutremurătoare. Comunitatea din Bistriţa s-a reunit la parada anuală a brăduţilor ca să strângă bani pentru cei care acum câteva luni şi-au pierdut, într-un accident teribil, 4 dintre cei 9 copii.

Parada Brăduţilor pentru Vise Împlinite a fost cu totul specială în acest an. 20 de pomi de Crăciun au fost cât mai frumos împodobiţi pentru licitaţie. 

Unul dintre câştigător a plătit patru sute de lei pentru un brad. Pomul de Crăciun va ajunge, acum, de sărbători la o familie care  nu îşi permite să respecte tradiţia. 

Sorin Bălan, participant la licitaţie: "Mi se pare că este puţin, în mod normal trebuia să se liciteze mai mult. Eu zic că sunt un câştigător."

Toţii banii stânşi la licitaţie au fost donaţi familiei Petruţ greu încercată în vară de un cumplit accident feroviar, la Viişoara. 

Gabriela Montu, organizatorul evenimentului:  "Ca în fiecare an ne-am strâns aici, oameni generoşi din oraşul nostru, împreună ne dorim să întindem o mână de ajutor familiei Petruţ, care anul acesta a suferit o tragedie ieşită din comun, au pierdut patru copii din cei nouă."

Vizibil emoţionată de gestul frumos al oamenilor de bine din oraş, Adriana Petruţ abia dacă îşi găseşte glas să mulţumească tuturor.

Parada Braduţilor pentru Vise Împlinite a ajuns la cea de-a 7 ediţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Brazi licitaţi pentru o cauză nobilă, la Bistriţa. Localnicii au strâns bani pentru cei care şi-au pierdut, într-un accident cumplit, 4 din cei 9 copii