Antena Meniu Search
x

Video Cauzele incendiului de la Prosper Plaza Bucureşti, stabilite după ce ce focul e stins complet. Flăcările au atins înălţimi uriaşe

O explozie urmată de un incendiu s-a produs marţi după-amiază la magazinul Prosper, din Bucureşti. După două ore în care a ars violent, focul înteţit de vânt a fost aproape stins. Toată zona este în continuare acoperită de fum. 

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 22.03.2022, 19:43

Scene apocaliptice la doi paşi de Palatul Parlamentului. O explozie puternică, urmată de un incendiu uriaş, a distrus un centru comercial din Capitală. Peste 200 de persoane au fost evacuate şi, din cauza fumului, autorităţile au transmis un mesaj Ro-Alert. Chiar şi preşedintele a fost întrerupt de alertă în timpul unei conferinţe. În doar o oră, Prosper Plaza s-a făcut scrum. Iar, cum în zonă s-a construit haotic, pompierii au reuşit cu greu să stingă flăcările.

Pompierii încă mai luptă cu flăcările uriaşe

Situaţia nu e deloc bună. Flăcările au ars cu o putere extrem de mare şi s-au întins pe o înălţime de mai bine de 15-20 de metri. Marţi seară, echipajele de intervenţie încă mai erau la faţa locului, în intersecţia 13 Septembrie. Au trecut mai bine de două ore şi jumătate de la explozia urmată de incendiu care a distrus acoperișul magazinului Prosper, iar centrul comercial nu a fost în totalitate stins. La etajele superioare se dau lupte puternice, iar miliatrii încearcă să stingă cât mai repede vâlvătaia. 

Cauzele incendiului Prosper Plaza din București

Până acum nu se ştie care este cauza incendiului, iar acest lucru va fi stabilit în orele următoare şi în cursul zilei de mâine. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Cauzele incendiului de la Prosper Plaza Bucureşti, stabilite după ce ce focul e stins complet. Flăcările au atins înălţimi uriaşe