Antena Meniu Search
x

Video Caz cutremurător în Buzău: Un bărbat de 51 de ani ar fi violat o copilă și ar fi agresat sexual alte 5 fete. Mama unei victime l-a dat pe mâna Poliției

Caz şocant într-o localitate din Buzău! Un bărbat a fost arestat după ce ar fi violat o fetiţă şi ar fi abuzat sexual alte cinci copile. Toate victimele au vârste între 7 şi 14 ani, spun anchetatorii. Faptele s-ar fi petrecut timp de aproape un an şi jumătate, însă au ieşit la iveală abia acum.

de Redactia Observator

la 02.03.2023, 13:38

Vezi și

Un bărbat de 51 de ani din comuna Cozieni, judeţul Buzău, a fost arestat preventiv pentru agresiune sexuală şi viol, după ce, timp de mai multe luni, ar fi agresat mai multe fetiţe din comună. IPJ Buzău a transmis, joi, că judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă a unui bărbat, în vârstă de 51 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de agresiune sexuală şi viol, relatează News.ro

Faptele bărbatului au ieşit la iveală după ce, în 27 februarie, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie de 31 de ani cu privire la faptul că fiica sa minoră a fost agresată sexual, fapta fiind comisă în perioada iunie 2021-decembrie 2022. În urma anchetei, poliţiştii au stabilit că fapta se confirmă şi au adunat probe împotriva bărbatului, care este vecin cu familia care a reclamat faptele.

"O femeie de 31 de ani a făcut plângere, la sfârșitul lunii februarie, spunând că fiica sa minoră ar fi fost agresată sexual de un bărbat. Atunci au început verificările anchetatorilor și în urma acestora a rezultat faptul că cel care făcuse fapta era chiar un vecin de-al femeii, un bărbat în vârstă de 51 de ani. Tot în urma verificărilor făcute de anchetatori a reieșit și faptul că nu era vorba despre o singură victimă a aceluiași bărbat, ci în total 6 minore ar fi fost supuse fie unor agresiuni sexuale, fie violate de acest bărbat în perioada iunie 2021 și până în decembrie 2022.

Anchetatorii mai spun că fetele au vârstă cuprinse între 7 și 14 ani și vor avea nevoie de consiliere psihologică pentru a depăși aceste traume la care au fost supuse de către bărbat. De altfel, acesta a fost dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, care a și fost admisă fiind acuzat acum atât de viol, cât și de agresiune sexuală", a transmis reporterul Observator, Clara Mihociu.

Pe acelaşi subiect

Agresorul, bănuit de alte fapte similare

În urma cercetărilor, poliţiştii au mai stabilit că bărbatul este bănuit de comiterea mai multor fapte similare, victime fiind alte minore din localitate. Oamenii din comună sunt şocaţi, mai ales că bărbatul era cunoscut ca un om gospodar şi nu s-ar fi gândit nicicum că ar fi capabil de asemenea fapte.

El a fost ridicat de poliţişti în data de 28 februarie şi reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind arestat. De asemenea, mai mulţi vecini ai bărbatului spun că acesta ar fi recunoscut comiterea faptelor de care este acuzat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că atacul Iranului asupra Israelului va escalada într-un conflict la scară largă?

Observator » Evenimente » Caz cutremurător în Buzău: Un bărbat de 51 de ani ar fi violat o copilă și ar fi agresat sexual alte 5 fete. Mama unei victime l-a dat pe mâna Poliției